Vad är Emery Forum?

Emery styrelser är flexibla band överdragna med smärgel, en extremt hårt underlag mineral. Huvudsak, smärgel styrelser är som sandpapper för kroppen, och de används oftast för att forma och klippa naglarna. Mest drugstore och levererar skönhet bära emery nämnder, liksom salonger, och de kan vara mycket användbara verktyg för att ha runt huset.

Grundmaterialet för en SANDPAPPERSFIL ofta papp, även om andra material får användas . Den främsta fördelen med den flexibilitet är att SANDPAPPERSFIL kan böjas och användas på olika sätt, till skillnad från en metall eller glas hud och nagelfil, som fortfarande är stel. Nackdelen är förstås att Emery styrelser så småningom kommer att bryta ned och måste bytas ut. Förutom att användas på naglarna, kan Emery plattorna även användas för att filen ner förhårdnader. Lära sig använda en SANDPAPPERSFIL är ganska lätt, tricket är att använda mycket ljus, även hjärnblödningar och köra SANDPAPPERSFIL konsekvent riktning över spik eller valk. Eftersom smärgel är så svårt, det tar oftast bara några streck som smidig och forma en spik, eller lämna ner en callus, så det är en bra idé att kontrollera efter varje några tag för att se hur det ser ut.

För människor som utför manikyr och pedikyr professionellt, smärgel styrelser är mycket användbara verktyg. Även om de kan återanvändas i hemmet, de är billiga nog att i huvudsak vara disponibel på salonger, så stylister att använda en ny SANDPAPPERSFIL på varje kund för att minska risken för överföring av sjukdomar och infektioner. Emery styrelser kan användas både före och efter en manikyr eller pedikyr session, för ungefär form spiken och filen ner förhårdnader och sedan lägga till en finish.

I Förutom att vara användbart för hand-och fotvård, smärgel styrelser har även andra användningsområden runt huset. De kan vara mycket användbart för att ta bort fläckar från vissa lädervaror, särskilt mocka, när den används försiktigt, och om du inte har sandpapper händig, en SANDPAPPERSFIL kan filen ner ett skarpt hörn i en knipa. Hemma kan Emery anslagstavlor senast ganska länge, tills Emery börjar vittra bort eller styrelsen blir böjt så mycket att det inte är användbar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.