Vad är Deodorant Cream?

Det finns många typer av deodoranter på butikshyllor. Dessa inkluderar Roll-ons, fasta och sprayer. Även om det inte är så stor -/mån andra typer, kan deodorant grädde också finnas. Detta är vanligtvis ett mjukt ämne som har en konsistens som kan vara allt från lotion för kropp smör. Det är normalt säljs i någon form av små, pot-liknande behållare, som tillåter användaren att doppa fingrarna i och tillämpningen av det viktigaste med handen.

Deodorant grädde vanligtvis placeras under armarna för att förhindra svettning och lukt i samband med svettning. Vissa varumärken är starka nog att de kan orsaka en brännande känsla i armhålorna. Människor med känslig hud i området kan finna det bäst att använda produkter märkta "unscented" eller "mild. " Det finns dock fördelar med att använda denna typ av deodorant. Många människor gillar inte att dela deodoranter som kommer i kontakt med andra folks armar. Sedan grädde sorter i allmänhet innebära hand ansökan, får folk att känna sig mer bekväm delning, vilket kan resultera i besparingar för en familj med flera personer. p

Cream deodoranter kan också anses vara mer miljövänlig än andra alternativ. Till exempel föreslår vetenskapliga belägg för att med hjälp av aerosoler kan ha negativa effekter på atmosfären. För personer med sådana problem, använda grädde deodoranter borde vara att föredra att använda sprayer. Grädde deodoranter tenderar också att ha enklare behållare än fasta och roll-ons. Detta kan resultera i mindre material som används eller bortskaffas som avfall. Det finns en annan fördel för enklare förpackningar. Det kan leda till bättre priser. I många fall, när man jämför mängder, kommer en person tycker att deodorant kräm är mycket billigare än en deodorant med en rullande boll applikator eller vind-up dispenser.

Trots dessa fördelar är deodorant grädde allmänhet inte lika populärt som många andra typer av antiperspiranter. Det finns flera skäl till detta kan vara sant. Många konsumenter vill deodoranter som är tydliga när de torkar, som normalt inte är fallet med krämer. Clear deodoranter förhindra fula märken på kläder. Det bidrar också till att undanröja den förlägenhet som uppstår mellan alternativ som deodorant grädde som tenderar att samlas i förladdningar under armarna.

En annan trolig orsak till att deodorant kräm är inte lika populärt som andra deodoranter, eftersom det saknar konsument överklaga på andra sätt. Folk vill oftast ha en rad alternativ, särskilt när dofterna är inblandade. Deodorant grädde har vanligtvis begränsad sorter. Den enkla förpackningar tenderar också att vara mindre lockande för konsumenter som köper objekt baserat på hur de ser ut.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.