Vad är Coconut HÅROLJA?

Coconut hår olja är bara kokosolja som tillämpas på håret för sina föryngrande effekt. De påstådda fördelarna med kokosolja tillämpas på hår och hårbotten inkluderar: återfuktas hår, färre slutar split, mindre mjäll och reparationer för grov, spröd och alltför bearbetade hår. Kokosolja molekylära struktur och dess inneboende näringsämnen och proteiner gör det möjligt att åtgärda flera olika typer av hår skador och enligt uppgift fungerar bättre än de kemikalier som i många över disk produkter utformade för att förbättra hårets struktur och utseende. I väster är kokosolja populärt används som en pre-conditioner för håret innan tvätt, en leave-in conditioner för längre hår terapi, en fuktighetskräm och en styling produkt. Men utanför västvärlden, kokos hår olja används för mycket mer. Medborgare i Indien och Sri Lanka använda det som en hårbotten nappen och som en behandling för att kyla huvudet. I andra kulturer, är olja från kokosnötter ett verktyg för att bekämpa löss och löss ägg i håret. När det används som en pre-conditioner, applikationer börjar 20 till 30 minuter innan hårtvätt. Extended fuktighetsbevarande sessioner består ofta av en natts behandling följt av en sköljning med en giftfri schampo på morgonen. Återfuktande är oftast bäst uppnås genom att omedelbart tillämpa kokosnöt hår olja efter duschen när håret har tvättats och är fortfarande lite fuktigt.

släppa några kokosnöt hår olja på handflatorna och gnugga dem tillsammans värmer upp oljan och jämnt distribuerar den över huden. Tillämpning av kokosnöt håret oljan börjar på hår slutar. Oljan är gradvis arbetade fram till rötterna så att merparten av oljan ligger hår slutar och mindre är på rötterna. Samma Ansökningsprocessen kan även åtgärda mjäll på grund av kokosolja anti-svamp egenskaper.

Om kokosolja är alltför tillämpas får håret vara kvar med en fet känsla och utseende som bara kan tas bort med en grundlig tvätt. Av denna anledning bör kokosolja noggrant fördelade över hela ansökningsprocessen. Rätt mängd kokosolja hår olja att använda beror på hårets som den skall tillämpas. Generellt är dock ungefär 1 /2 tsk (2. 46 ml) av kokosolja är tillräckligt för en enda ansökan om långt hår. Kortare hår längder kan hitta en optimal belopp på mindre än 1 /2 tsk (2,46 ml).

Den greasiness och stark doft av kokos hår olja kan kräva några förberedelserna för dem som vill minimera såväl biprodukter av behandlingarna. De som genomgår kokosolja behandlingar kan överväga att stanna hemma för att kontrollera lukten eller beläggningen lakan med plast för att skydda dem från oljans djupa penetrerande egenskaper. Trots sina många reparativ fördelar, bidrar kokos hår olja inte hårväxt hastighet eller längd. Genetik spela den dominerande roll vid bedömningen takt hårväxt och konsumenter bör akta oss för tillverkare som hävdar att deras kokosolja innehåller produkter kan effekten hår på dessa sätt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.