Vad är Clarifying Shampoo?

Clarifying Shampoo är något av en mängd schampo produkter som är sammansatta för att djupa rengöra håret genom att ta bort produkten uppbyggd från håret schakten. Styling produkter, såsom hår mousse, hårgelé, hårspray, balsam, och även dagliga schampo kan orsaka uppbyggd på håret övertid. Detta uppbyggd kan tyngd åt håret, gör det platt och livlöst, samt förhindra reflektion av ljus, vilket gör att håret verkar matt och grådaskig. Regelbundet återkommande klargöra schampo kommer att bidra till att undanröja uppbyggd och ger håret med en ren start.

Flesta klargöra shampoo produkter innehåller ättiksyra. En kemisk förening, men mild så långt syra går, är känd för sin glödspån förmågor. Ättiksyra finns i ättika, som alla vet är bra för att avlägsna skala uppbyggd kaffekannor, vattenkokare te och andra hushållsföremål. Likaså ättiksyra finns i klargöra schampo stöd i avlägsna uppbyggd hittas på håret.

Förtydliga schampo är inte känd för sin konditionering förmågor. I själva verket, samtidigt som den förtydligar schampo är perfekt för medhjälp i avlägsnandet av oönskad uppbyggnad av olja, stylingprodukter, och annan smuts, kan man torka håret på om över används. Flesta stylister rekommenderar rengöring fett hår med en förtydligande schampo en gång i veckan och torrt hår varannan till var tredje vecka.

En produkt inte nödvändigtvis måste vara märkt som ett klargörande schampo för att göra trick. Kontrollera ingrediens etiketten på baksidan av någon schampo för förekomst och lokalisering av ättiksyra. Ju närmare toppen av listan, desto mer den innehåller. Varje shampoo produkt som innehåller ättiksyra kommer att fungera som en förtydligande schampo. Nyckeln till att hålla uppbyggd i schack är att använda ett annat schampo än din dagliga produkt med regelbundna intervall. Det finns ett brett utbud av Clarifying Shampoo produkter tillgängliga från återförsäljare apotek och salonger.

Människor som simmar ofta bör överväga att använda ett schampo produkt som är framtagen för att ta bort klor, som kan torka ut håret och i vissa fall tur håret ett skamfilat färg . Förtydliga schampo är bra för simmare-hår, men bör alltid följas upp med ett balsam för att hålla håret mjukt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.