Vad är Clarifying Lotion?

Clarifying Lotion är en annan term för hud toner. Folk kanske är mest bekant med termen eftersom kosmetikaföretag Clinique ® har använt den för många år att hänvisa till en hud toner produkt som är en del av sina tre steg ansiktet rengöring och vård regimen. Ironiskt nog är den här lotionen verkligen en vätska, liksom många andra toner, och det kan ha olika ingredienser beroende på hudtyp, eftersom Clinique's ® reningsprocessen är konstruerad för olika hud frågor och finns i flera varianter. Precis som förtydligar lotion kan användas som en synonym för toner, många människor nu hänvisas till toner som klargör lotion. Det finns många typer av klargöra lotion och de är oftast utformade för att åstadkomma ett par saker. Vissa är skapade att fräscha hud och behålla sin fuktighet. Andra bidrar till att ge extra rengöring av huden, vanligen med hjälp av alkohol eller andra sura ingredienser. Den senare gruppen tenderar att föredra av personer med fetare hud, och som tycker att även peeling och rengöring med tvål inte bort all olja. Dessa sura /adstringerande toner är i allmänhet inte lämpliga för personer med torr hud, eftersom de kommer att lägga till torr hud frågor och även kunna bidra till andra hudproblem.

Ett fåtal ingredienser som vanligt i ett olje-bort klargöra lotion kan omfatta trollhassel, alkohol, salicylsyra eller andra. Några av dessa kan vara ganska hård, och paradoxalt nog, fullständigt avlägsnande av olja och irritation i huden med Astringents kan få motsatt effekt och ge huden breakouts. När människor märker att en toner tycks öka hudirritation eller finnar, kanske de vill överväga en mildare varumärke, och i synnerhet en som är alkohol fri. I den motsatta änden av skalan finns förtydligande krämer som är tänkta att bevara fukten och ge en finish till ett ansikte rensning regim. Några av dessa har också syror, såsom citronsyra, salicylsyra, eller mjölksyra, som kan vara delvis exfoliativ. Lugnande ingredienser såsom aloe vera, derivat från örter, eller andra saker kan tillkomma. Det är viktigt att läsa etiketter, särskilt för känslig hud, det är fullt möjligt för toner som marknadsförs som milda vara alkohol-baserade och har ingredienser som trollhassel, vilket kan vara för grov.

Andra platser att leta efter ett bra förtydligande lotion som har färre ingredienser ingår hälsokost och naturlig mat butiker. Folk kanske kan hitta toner med aloe vera, rosenvatten, eller derivat av citrusfrukter som fungerar bra. Annat folk är lika glad köpa toner eller lotion på Drug Stores eller kosmetika diskar i varuhus. Toner kan ge en klar känsla på huden innan tillämpa någon form av smink eller fuktighetskräm, men man får inte tveka att tänka igenom alternativen noga, söker de mest kompletterande ingredienserna för just deras hudtyp. Med mycket problematisk hud, det rekommenderas att man söker råd från en hudläkare om vad hud rengöra och toner kan vara bäst att använda.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.