Vad är Chunky Highlights?

Chunky höjdpunkter är ett alternativ till de mer traditionella, subtila höjdpunkter används för att färglägga håret. Uppnås genom en process som ofta kallas spaltning , chunky höjdpunkter är oftast en djärv kontrast till en persons naturliga hårfärg och tillämpas på större delar eller bitar av hår. Spaltning kan utnyttja olika lyfta eller lowlighting tekniker och finns i en mängd olika färger. är traditionella belysa effekter som uppnås genom kemisk lättar små delar av hår. De tekniker som används för att belysa kan inkludera en glasyr mössa, foliering, eller helt enkelt att tillämpa färg eller blekmedel på topparna av håret. Chunky höjdpunkter tillämpas på ungefär samma sätt, men att mycket större delar av håret.

Chunky höjdpunkter har blivit ett populärt alternativ till traditionella hår belysning. Spaltning kan göras i hela eller bara runt ansiktet, och vilken färg som helst kan användas. En del människor föredrar att hålla färgen mer naturligt, med mycket låg kontrast till sin naturliga färg, och andra vill ha ett djärvare utseende, med färgglada och rikt kontrasterande chunky höjdpunkter. Det finns flera hem hår-färg byggsatser avsedda för färg spaltning eller lägga chunky höjdpunkter. De finns i en mängd olika naturliga hår färger, och vissa är djärvare nyanser av rött eller guld. Färgen appliceras med en speciell pensel eller applikator ingår i satsen. Även om du har färgat ditt eget hår hemma innan, kanske du behöver hjälp med spaltning. Var noga med att följa anvisningarna på bipacksedeln för ansökan, tidpunkt och säkerhet. Om du vill professionellt tillämpas chunky höjdpunkter kan du besöka en salong, där en färg specialist kan hjälpa dig att välja rätt färg och ansökan teknik för den stil du söker. Frisörer har mössor speciellt designat för spaltning, med stora hål för att dra slumpmässiga bitar av hår genom för färg ansökan. Du kan också välja att ha chunky höjdpunkter appliceras med folie teknik. Detta innebär helt enkelt välja bitar av hår att färga, måla färg på håret, och sedan förpackas i folie för att processen.

Lägga chunky visar att håret kan ge en dramatisk resultat som särskilt kan komplimang en ny frisyr eller stil. Om du är rädd om färger och har problem med att välja en färg du är bekväm med, eller om du har någon erfarenhet av hårfärg, är det nog bäst att hitta en stylist innan du går på egen hand. Spaltning är en kul utseende som de flesta kan dra av detta på något sätt. Fråga en stylist för böcker som visar chunky höjdpunkter, eller bläddra bland bilder på nätet för att få en uppfattning om vilken typ av utseende skulle passa dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.