Vad är Caesar Haircut?

Caesar frisyr var en särskilt populär frisyr under 1990-talet. Snittet är uppkallad efter Julius Caesar. Byster av Caesar skildra honom med en kort frisyr, som särskilt har kort lugg, lite borsta upp i pannan.

Många människor är mer benägna att associera Caesar med George Clooney, som bar sitt hår på detta sätt under en tid under 90-talet. Om du tittar tidigt avsnitt av den populära show ER , Clooney sport snittet. Stilen är ofta påpekade som en utmärkt för män som har tunnare hår, eftersom de korta skärning gallring mindre uttalade. Ytterligare andra tror att Caesar frisyr är nu omodern och datum dess bärare.

Standarden Caesar frisyr trimmar håret inom en tum till två inches (2. 54-5. 08 cm) runt huvudet. Det knallarna kan knappt täcka panna, särskilt när håret är en tum i längd. Hårlängd kan vara ännu kortare i vissa fall, med håret surrade stället klipps. Del kvinnor bär en längre version av Caesar frisyr, men det är en ganska djärva cut för kvinnor att använda, och kvinnor kanske föredrar längre lugg. En fördel med Caesar frisyr är att den korta längden på håret är lätt att spika. Med lite gel, kan du trycka slår tillbaka eller spika upp. En annan fördel är att med lite styling kräm eller gel, kommer skära stanna på plats och kräver inte mycket underhåll. Men om du vill behålla utseendet, måste du få regelbunden TRIMs, ungefär var sex till åtta veckor.

Styles liknar Caesar frisyr innehålla barbershop stil klippa, som trimmar håret att en längd runt huvudet, men skapar en mycket definierade kant på sänkningen. En annan stil som är något liknande den franska gröda som inte har hår alla en längd. Istället knallarna är något längre och håret på sidorna kan vara mycket kort. Du kan notera andra exempel på den korta versionen av den här stilen. Det bars populärt med många hannar aktörer visar vilja Battlestar Galactica . Det är fortfarande anses vara en utmärkt stil för små pojkar eftersom det är lätt att ta hand om.

En del människor tycker inte om storleken på panna Caesar utskärningen. Det kan vara bättre lämpade för män med lägre pannor, som är proportionerliga med andra ansiktsdrag. När män har mycket höga pannor, kanske de vill anse att de franska grödan istället, eftersom detta ger dem längre längd smällar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.