Vad är Brightening Cream?

Brightening cream är en personlig vård produkt avsedd att användas i ansiktet. Teoretiskt sett, när det appliceras på huden, kommer denna typ av kräm ge huden en ljusare, fräschare utseende. Vissa typer av ljusnande krämer innehåller produkter som är utformade för att lätta på huden, medan andra helt enkelt kommer att innehålla vitaminer och antioxidanter som återfuktar och vitalisera huden.

Brightening kräm avsedd att lätta på huden, vilket minskar uppkomsten av åldersfläckar , till exempel, kommer vanligtvis vara mycket dyrare än en ansikts-lotion typ grädde. Många av dessa krämer kan köpas på en dermatolog kontor eller en hudvårdsprodukter disken i ett varuhus. Det bör inte användas över hela ansiktet, men bara på mörka områden. En del tycker att denna typ av kräm effektiva på att lätta åldersfläckar, medan andra inte.

Oftare ljusnade grädde kommer i former som utformats för hela ansiktet, eller bara området runt ögonen. Brightening cream vanligen innehåller antioxidanter, vitamin C och E, och andra naturligt framställda ingredienser utformade för att ge huden en frisk och naturlig lyster. Personer med rosacea använder ofta milda former av ljusnande krämer för att minimera uppkomsten av rodnad på kinderna och näsan. Förutom återfuktande ingredienser och vitaminer för att mjuka upp huden, ljusnade kräm innehåller ofta ljus-reflekterande partiklar , eller ens en liten bit av makeup. Dessa kan kallas tonade ljusnande krämer. Den smink och ljus reflekterande partiklar kommer väl utseendet av huden i ansiktet, hjälper till att lysa med och ger huden en jämn utseende.

Brightening kräm avsedd för ögonen har många funktioner. Denna typ av kräm är för rik för att användas över hela ansiktet, men är utmärkt för behandling av känsliga området runt ögonen. När ljusnar krämer tillämpas på ögonen, de kan för att minimera uppkomsten av mörka ringar, liksom att minimera rynkor. Vissa krämer innehåller anti-aging ingredienserna och en liten bit av koffein, i syfte att bidra till att minska svullnader kring ögonen.

p

Brightening krämer avsedda för daglig användning i ansiktet kan innehålla solskyddsmedel som en extra ingrediens, för att skydda huden från solskador. Många människor använder denna typ av grädde varje dag för att ge sig ser mer vaken och utvilad. Denna typ av kräm bör inte användas på natten, dock, välj en utsedd natt kräm istället som inte kommer att ha några extra ljusreflekterande eller solskydd ingredienser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.