Vad är Body Butter Cream?

Ett organ smör grädde är en intensiv fuktkräm som kan appliceras på hela kroppen. Dessa krämer är speciellt framtagen för att maximera hud hydrering. Av denna anledning kropp Butters kan komma att användas under torra perioder under året eller när huden lider av allvarlig brist på fukt. Beståndsdelarna i kroppen smör ofta erbjuder huden både hydrering och skydd.

Många av de ingredienser som ingår i krämer kropp smör är naturliga. Detta är en fördel för användare som vill använda en fuktighetskräm som är fri från konserveringsmedel eller onödiga tillsatser. Till exempel användningen av parabener, ett kemiskt konserveringsmedel som misstänks för att uppmuntra vissa former av cancer, kan undvikas om konsumenten väljer ett organ smör som har gjorts med helt naturliga ingredienser. p

Naturliga ingredienser framställda av sheanötter, kakao frön, mango frön och Hawaiian nötter kukui kan skydda huden och hålla den från att avge fukt. De specifika fördelarna med dessa ingredienser varierar. Till exempel kan sheasmör skyddar huden från solen, har kakaosmör en hög koncentration av antioxidanter, mango frön ståtar med en imponerande mängd betakaroten och vitamin A och E och Hawaiian kukui muttern innehåller vitamin A, C och E fettsyror som gynnar uppkomsten av huden. Beroende på konsumentens individuella behov, ett lämpligt organ smör grädde kan väljas utifrån dessa ingredienser förmåner.

Body Butters är mer fuktgivande än vanliga lotion på grund av det speciella sätt på vilket de gjorde. Under utvecklingsarbetet, frön och nötter är marken eller kallpressad tills oljor från dem extraheras. Sedan är krossade frön och nötter upphettas tills de kvarvarande fett och oljor presentera sig. Denna process resulterar i en rik mjukgörande bas används för att skapa grädden Body Butter.

Hälsa och skönhet entusiaster kan använda en kräm kropp smör under vintern mer än någon annan gång. Eftersom kroppen smör lotion är extremt återfuktande en persons hud kan ha stor nytta av att använda kroppen Butters under kalla, hud-torkning månader. Konsumenter som har födoämnesallergier till en viss ingrediens kan göra klokt i att välja en kräm kropp smör utan allergiframkallande ingredienser. Trots att ingrediensen inte kommer att intas, kan den höga koncentrationen av ämnet i kroppen Smörkräm potentiellt orsaka en allergisk reaktion inträffa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.