Vad är Beauty Marks?

Beauty varumärkena faktiskt mullvadar som anses av många att vara attraktiv. I själva verket har varit populärt i århundraden för människor att skapa falska skönhet varumärken med att göra upp om de inte har dem naturligt. För att mol för att uppnå "skönhet status" de vanligtvis borde vara någonstans i ansiktet och inte alltför många. Däremot någon som har många mol utspridda över sin kropp kan hitta dessa utväxter ointressant.

Även skönhet varumärkena mol inte alla mullvadar kan betraktas skönhet märken. Det finns i allmänhet några villkor för att skönhet märken att betraktas som en funktion i stället för ett problem plats. Men skönhet är alltid i betraktarens öga.

Först flesta skönhet märken är oftast sub-dermal vilket innebär under ytan av huden. En mullvad som sticker upp ovanför ytan på huden är som oftast finns med mest för att genom något ointressant. Skönhet märken kan sticka ut lite och de flesta har höjts något.

För det andra bör skönhet märket vara symmetrisk. Eftersom en stor del av vad som gör en sak vacker är dess symmetri, mullvadar som är formade onormalt eller oproportionerligt vanligtvis inte göra klass för skönhet märken. Asymmetrisk mol kan också vara tecken på ett hudproblem såsom melanom.

För det tredje bör en skönhet varumärke vara relativt små och finns diskret i ansiktet. Med andra ord för att vara en skönhet märke till piren bör inte stå i centrum i ansiktet. Den vackraste skönhet märken hittas ofta runt munnen och ögonen. Några kända skönhet varumärken är de som konstaterats ovan läppen av Madonna, och under ögat av Robert De Niro och naturligtvis om Marilyn Monroe nedre vänstra kinden. Det finns många andra kändisar samt med varumärken skönhet som hjälper till att hålla dessa mullvadar i mode.

sedan renässansen människor har varit att skapa falska skönhet märken med smink. Idag falsk skönhet märken är lika populär som någonsin och du kan köpa speciella kosmetika just för detta ändamål, exempelvis tillfälligt skönhet varumärken som fastnar på huden. Vissa människor skapar skönhet märken att strategiskt dölja en finne och andra har skönhet märken tatuerat på huden för en permanent look.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.