Vad är Bath Brustablett?

Bath Brustablett är brustabletter som läggs i badvattnet på skoj och avkoppling. De är även kallade bad bomber eller seltzers bad. De flesta bad Brustablett är runda, cirka 6 ounces (170 gram) och ungefär samma storlek som en stor bomullstuss. p

Bath Brustablett släpps vanligen ut i vattnet när du lägger dig i badkaret. De kommer då att börja bubbla, frigöra bubblor medan de snurra runt i vattnet, vilket kan massage och koppla av trötta och ömmande muskler. Ofta bad Brustablett släppa en behaglig arom, såsom lavendel, ros eller vanilj, som också kan hjälpa dig att slappna av. Vissa Brustablett med tillsatser kan även återfuktar huden och mjuka upp vattnet.

Bath Brustablett ofta kommer i vackra färger och olika utföranden. De är inte alltför dyra och kan hittas i de flesta drugstore, lågprisbutiker, eller spa för runt $ 5 US dollar (USD) vardera. Du kan ofta köpa dem i en uppsättning av tre eller fyra i en dekorativ låda. Det är också möjligt att hitta bad Brustablett gjorda för barn, även om de naturligtvis endast bör användas med övervakning av föräldrarna. Badkar Brustablett är säkra för barn så länge de är gamla nog att veta att inte äta badet läsk-de i regel inte är giftiga, men absolut inte säker för konsumtion. Dessa kan vända badvattnet roliga färger, vilket gör det mer lockande för barn som annars kanske inte vill ta ett bad.

Tänk på att bad bomber kan också göra en fin present. För en kreativ bröllopspresent till bruden, kan bad Brustablett vara en del av en avkopplande spa presentkorg som kan innefatta andra objekt som bubbelbad, lotion, eller en doftande ljus. Bruden kan också ge bad Brustablett hennes tärnor som ett tack för gåvan är en del av bröllopet. En fin uppsättning bad Brustablett skulle också kunna göra en bra strumpa Stuffer eller en tankfull Mors dag present. Ett billigare alternativ till att köpa bad Brustablett är att göra din egen. Om du gör detta kan du göra även dem till roliga figurer med formar-du är inte begränsad till vad du kan hitta i butikerna. Ingredienserna är inte svårt att hitta, inte ens de flesta bad Brustablett finns i butiker är helt enkelt gjorda av bakpulver, citronsyra, eteriska oljor och doft. Om du vill göra eget bad läsk, samla en del citronsyra och två delar bakpulver och blanda ihop dem mycket bra . Du kan välja att använda en mixer för detta steg. Efter detta kan du lägga till några vattenlösligt färgämne om du väljer, det är bäst att använda ett färgämne avsedd för bad Brustablett så att du inte fläcken ditt badkar eller dig själv. Det är lätt att beställa detta colorant online. Nu kan du lägga din eteriska oljor och andra ingredienser du önskar, inklusive havssalt eller majsstärkelse till återfuktar huden. Den slutliga ingrediens du behöver är en sprayflaska innehållande trollhassel. Spraya blandningen tre till fyra gånger med trollhassel, och genast börja röra. Fortsätt besprutning och omrörning tills blandningen når en klibbig konsistens, att tänka på att inte spraya för mycket, eller blandningen börjar fräsa. Denna process tar ett tag, men det är mycket viktigt att få rätt balans mellan våta och torra ingredienserna.

Du vet att det är dags att forma badet bomberna när blandningen börjar hålla ihop när man klämmer den mellan fingrarna. Packa blandningen hårt som du kan när något mögel du väljer, låt det sitta inne formen i några minuter, ta ut det och låta badet kolsyrad sitta ute över natten för att torka. Förvara dina hemlagad Brustablett på en torr plats så att de inte bryter ned.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.