Vad är Bath Bombs?

Bath bomber är mjuk-men-fasta, runda bollar av material konstruerade för att lösa upp och bubbla när de tar kontakt med vatten. Bomber placeras i badkar när de har fyllt med vatten, som med bubbelbad. Även upplösning, kan bad bomber bidra dofter, färger, oljor, rengöringsmedel och annat material till badvattnet. p

Bomber vanligtvis består av natriumbikarbonat (bakpulver), citronsyra eller annan organisk syra, majsstärkelse och magnesiumsulfat (Epsom salter). Alla dessa ingredienser samverkar till att skapa fizzing och lösning effekter där bomberna är kända. Bomberna kan också innehålla material såsom livsmedel färg, glitter, örter eller torkade blommor för extra effekt. Den tid som krävs för bad bomber för att lösa upp kan variera beroende på tillverkare och storlek för bomberna. Generellt kan dock ett bad bomb förväntas lösa upp inom två minuter. Sprakande och fizzing kommer att ske medan badet bomber sönder, och det är under denna tid som bomber "Annat material kommer att lämnas ut.

Badare kan njuta av en febrila följd bubblor från bad bomber. Dessa bubblor kan hålla sig till en badande hår och hud och som en källa till underhållning för badande. Men medan bomberna skulle vara kul, kanske de har också vissa terapeutiska användningsområden.

Om badet bomberna innehåller eteriska oljor och agenter rensning, kan de hjälpa en badande i en terapeutisk bemärkelse, dock minimal. Havssalt, vanligtvis betraktas som en mycket välgörande rengöringsmedel, kan ge ett sätt för den badande kropp för att uppleva en djup rengöring. Om en badande vill vara strömförande, kan hon välja ett bad bomb som innehåller mynta. Skulle den badande vill använda ett bad bomb för avkoppling ändamål, kan hon välja att använda ett bad bomb med lavendel ingredienser. Likaså bad bomber med sötmandelolja återfuktar huden och sådana som innehåller avokado olja eller vetegroddsolja har lugnande och läkande egenskaper.

Bath bomber kan göra för intressanta gåvor. De är populärt ges till personer som kan använda en avslappnande och välbefinnande bad erfarenhet. Bomberna också kan vara användbar för föräldrar som vill göra badet tid mer lockande för barn. Bomberna kan också uppskattas av dem som gillar att ta med naturliga ingredienser i hudvård regim, eftersom ett bad bomb's ingredienser i allmänhet är mycket säkrare och effektivare än de syntetiska ingredienser som finns i många andra badprodukter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.