Vad Koltjära Shampoo?

Stenkolstjära schampo är en sorts schampo som är formulerad för att behandla vissa hudåkommor resonemang hårbotten. Det används för att lindra symtomen vid psoriasis och seborrhea. De vanligaste symtomen på dessa sjukdomar är torrhet och fjällning i hårbotten som också kan leda till klåda och irritation.

Effekten av stenkolstjära schampo har att göra med det faktum att det är en keratolytiska. Detta innebär att man tunnar huden och gör att överflödig hud att lossa och skjul. Keratolytics hjälpa till att bromsa tillväxten av bakterier som också bidrar till att lindra symptomen vid psoriasis och seborrhea. Det finns några ingredienser i stenkolstjära schampo som kan leda till allergiska reaktioner. Om du har några allergier, bör du kontrollera ingrediensförteckningen på etiketten innan du använder schampo. Det rekommenderas inte att använda denna typ av schampo om du har någon sjukdom som gör att du känslig för solljus. Det är alltid bäst att rådgöra med din husläkare eller hudläkare innan du tar något nytt läkemedel för att behandla sjukdomar. Det är särskilt viktigt att konsultera en läkare eller sjuksköterska innan du använder schampo stenkolstjära om du är gravid eller planerar att bli gravid. Dessutom finns det vissa receptbelagda läkemedel som kan ha en negativ effekt när de interagerar med ingredienserna i schampo. Om du tar några mediciner eller tillägg ska du tala med din läkare eller apotekspersonal innan du använder schampo stenkolstjära.

De flesta drugstore-butiker, några sorter av denna produkt. Även om det är möjligt att få ett recept på stenkolstjära schampo, är det troligt att du lätt kan hitta den här produkten på ditt lokala apotek eller apotek och köpa den utan recept. I svåra fall kan patienter få hjälp receptbelagt styrka produkt eller en alternativ behandling för att lindra de symptom som denna typ av schampo behandlar.

Stenkolstjära schampo är inte bara en behandling för människor. Faktum är att ett antal företag som säljer produkter för sällskapsdjur sälja denna typ av schampo. Husdjur, framförallt hundar, kan drabbas av torr hud som kan leda till klåda, irritation, till och med sprucken hud. Om du märker att ditt husdjur lider av dessa villkor, kan du tala med din veterinär om att behandla ditt husdjur med stenkolstjära schampo.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.