Är Hair Weave Easy Care?

Ett håret väva är en peruk gjorda av syntetiskt hår. Det är inte särskilt komplikation att lära sig den teknik som krävs för hår väva vård. Det skapas i remsor som är knutna till hårbotten genom olika metoder. När det är säkrad, flyttar den och beter sig precis som människohår. Det finns fyra steg som krävs som en del av håret väva vård rutin: välj attachment metod, schampo, skick och tillämpa hårbotten behandlingar. Alla fyra stegen är en del av håret väven vårdprogram. Hair vävar finns från skönhet butiker och salonger hår i en mängd olika färger och texturer. Över vilka alternativ och välj vilken typ av hår som bäst möter dina behov. Det finns tre möjliga metoder för att fästa ett hår väva: kemisk bindning, sömnad och fläta. För både kemisk bindning och sömnad metod är håret flätat i rastaflätor, platta flätor som går längs hårbotten, i ett övergripande mönster runt huvudet. är pälsen väva bifogas hårbotten genom att antingen sy in den cornrow med nål och tråd, eller med hjälp av en kemisk lim för att fästa väven till cornrow. Den fläta Metoden innebär att fästa mycket mindre delar till din befintliga hår genom att införliva den i en kort fläta. Denna metod är mycket mer intensivt arbete och är mycket dyrt. Varje metod har olika hår väva vård rutin. Kemiskt bundna hår är mer osäker, och användningen av hårtorkar rekommenderas inte. Den sömnad och fläta metod tenderar att skapa starkare kopplingar, så det finns mer flexibilitet med uppvärmd hårtorkar eller verktyg styling.

Konstgjorda håret måste tvättas och konditioneras i minst två gånger i veckan. Använd en salong kvalitet schampo för att undvika överskott tvättmedel och lödder. Att tvätta håret, blöt det ordentligt och sedan använda schampo i sektioner. Massera det försiktigt i håret, men gnid inte i cirklar eller stapla hår på toppen av huvudet. Skölj schampo med försiktighet och undvika att dra i håret när det är möjligt.

Köpa en tjock kräm-baserade balsam och tillämpa det frikostigt på håret väva och hårbotten. Skölj ur klimatanläggningen försiktigt men noggrant för att undvika uppkomst på håret. Använd en leave-in conditioner behandling minst en gång varannan vecka.

Ett hårstrå väva kan stanna i upp till sex veckor. För att säkerställa en frisk hårbotten, är det viktigt att tillämpa en sammandragande att hålla hårbotten ren regelbundet. Trollhassel är en mild sammandragande som kan köpas från alla apotek. Tillämpa den på en bomullstuss och sedan mot hårbotten och väva. Denna process kommer att uppmuntra nya hårväxt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.