Vilken typ av nagelfil är bäst att använda?

Vissa använder billiga emery styrelser, några dyra glas eller sorter sten, men när det kommer till den perfekta nagelfil, det är beroende på en persons naglar. Det finns många olika typer av nagelfilar och alla fungerar bra på en viss typ av spik. Vissa nagelfilar är enkla och billiga, medan andra är mera omfattande och kommer att pågå länge. En grundläggande nagelfil liknar sandpapper och kan göras av både naturliga och syntetiska material. Billiga nagelfilar är kornig och grov. De kan endast användas ett par gånger innan de förstörs. Dessa är emellertid inte det enda nagelfilar som är tillgängliga för dagligt bruk. Det bästa nagelfilar använda är professionell nivå filer. Professionell nivå filer är gjorda av naturliga mineraler och andra material som finns i jorden. Dessa naturliga material är: glas, sten och andra mineraler. Några av de bästa nagelfilar använder är gjorda av krossad sten. Krossad sten filer kallas både professionella och permanent nagelfilar. De är starka och kommer vanligtvis varar livet med stor eftertanke.

krossad sten nagelfilar finns i olika typer eller gryn. Den omgjordad är märkt på nagelfil eller nagelfil paketet som ett tal. Ju högre siffra är finare grus. Det finns ofta ett annat grus på ena sidan av filen som finns på den andra. Nivån på grus att en person ska köpa beror inte på preferenser, men det beror på vilken typ av spik som individen har.

Naturliga naglar kräver ett finare grus. Ett fint grus är mild och skonsam mot naglarna och sängar spiken. De flesta använder en nagelfil med ett finare grus som är avsett för naturliga naglar. Å andra sidan, konstgjorda naglar, såsom, akryl, gel eller silke kräver Courser grus på en nagelfil. Kursen grus präglas av ett lågt antal på nagelfil eller filen förpackning.

Det bästa nagelfilar använder finns att köpa på butiker skönhet leverans eller andra återförsäljare. Böter grit nagelfil och en kurs grit nagelfil kan variera i pris, men tänk på att ju högre priset vanligtvis innebär en högre kvalitet fil.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.