Vilka är de bästa tipsen för Vax Hair?

Vaxning håret hemma kan vara lätt nog, beroende på vilket område som vaxade, förutsatt några enkla grunderna följs. Många människor, särskilt för de svårare regionerna av kroppen, upptäcker att gå till en specialist är en bra idé ändå, och beroende på salongen, vaxning kan faktiskt vara ganska rimliga. Vissa människor finner det också lättare att vax andra, och så gå tillsammans med en eller två vänner till vax varandra, spara på kostnaderna utan att kompromissa alltför mycket genom att försöka att vaxa sig.

Först av allt, oavsett Om du vaxning hår, är det oftast en bra idé att undvika pre-vaxade remsor. Dessa remsor, medan de verkar bekväma, gör i slutändan inte alls lika bra jobb på att ta bort hår. Det är mycket bättre att få ett komplett kit med en applikator käpp och vax som måste tillämpas direkt. Om du har råd med det, är det en bra idé att faktiskt gå med härdning vax, snarare än mjukare vax. Dessa paket handlar om att ställa vaxet på direkt, och sedan när det hårdnar, ta bort den.

Efter vaxning hår, är det viktigt att ta hand om din hud, annars kan göra att det blir inflammerade och ser ganska ful, eller till och med leda till infektioner. Det är en bra idé att använda en lokal lösning av något slag, som lugnar huden och bidra till att förebygga inåtväxta hårstrån. Även om detta kan sticka lite, i slutändan kommer det att leda till friskare hud som inte har fula röda bulor eller inåtväxta hårstrån. Se till forskning vilken typ av lösning är bäst för din hud, helst be dina estetiker vad de skulle rekommendera. Se till att vänta minst ett par timmar efter vaxning håret innan jag går in varje offentligt organ för vatten som en bassäng eller badkar. Eftersom du har bara orsakat många microdamage mot huden, har du öppnade upp för alla typer av skadliga bakterier som frodas i dessa miljöer. Besöka dem innan såren har tid att läka kan vara ett recept på en hudsjukdom, som kan vara både ful och farlig. Så om du planerar på att vaxa håret att gå till en pool, se till att ge dig själv gott om tid för sår att läka. Om du planerar att vaxa håret i din blygd område, du 'll vill ta särskild försiktighet, eftersom huden är särskilt känslig. Se till att vax torr, inte efter att ta en dusch, eftersom väta gör håret mindre sannolikt att hålla sig till vax. Kontrollera också att hår är en lämplig längd, ca 1 /8 av en tum (3mm), så att vaxet har nog få tag på. Värm ditt vax mycket, mycket noga, och se till att testa temperatur innan hoppar i, så det känns bra att fingret kan känna sig alldeles för varmt på huden på vissa områden.

När du har vaxat din pubic region, men du vill undvika att bära åtsittande kläder för en dag eller så, så att du inte irritera huden. Efter två dagar, exfoliera området samt att få döda hudceller bort, så att de inte orsakar inåtväxta hårstrån. Om hanteras korrekt, kan vaxa håret hemma vara en billig, enkel lösning på ett salong besök, och med rätt eftervård huden kan hållas ren och mjuk för en tid framöver.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.