Vad är ständiga Cosmetics?

Permanent kosmetika är micropigmentation förfaranden tillgängliga för dem som är intresserade av långfristiga makeup lösningar. Dessa förfaranden är permanent eftersom tekniken sker via kosmetisk tatuering. Många människor få fast kosmetika är enklare för stressade livsstil och är ett alternativ att spendera massor av pengar på kosmetika. Det finns olika skäl till varför någon skulle vilja ha permanent kosmetik inklusive dölja ansiktet ärr eller hud missfärgningar . Vissa människor väljer denna form av kosmetisk försköning efter lider av medicinska tillstånd som leder till vanställd ansiktsdrag. Permanent färg kan också förbättra utseendet på en persons ögon och läppar och är ett alternativ till kosmetisk kirurgi. Andra människor väljer att ha detta förfarande för att de är allergiska mot ingredienserna i vanlig makeup. Det finns flera sätt att specialister gälla permanent kosmetika. I vissa länder är denna teknik utförs med hjälp av vanlig tatuering maskiner eller med hjälp av en spole maskin. I USA, de flesta tekniker gäller permanent pigmentet med hjälp av ett instrument som liknar en penna med en liten slut på den där färgen kommer ut. Färgämnen är färdigblandade, kommer i olika färger, och är godkända av Food and Drug Administration (FDA) i USA. Varje färg röret är märkt med färg, partiets nummer och giltighetstid för att säkerställa den säkraste färgämnen används på klienten.

De flesta permanent kosmetika tar ungefär en timme eller två från början till slut för teknikern att utföra. Kunden kommer att behöva komma tillbaka för en uppföljande besök i cirka fyra till sex veckor och att korrigera eventuella områden som kan vara för ljus eller mörk. Eftersom förfarandet innebär att injicera område med ett pigment med hjälp av en liten handhållen nål, kan det finnas några mindre rodnad efteråt.

Tekniker kan erbjuda permanent kosmetika från permanent eyeliner och ögonbryn. Andra långvariga makeup alternativ som är populära innehålla fullständiga läppstift och lip liner. Kunderna kan även begära kompletterande tatuering tjänster såsom skönhet märken och ärr kamouflage. De flesta företag som specialiserat sig på denna typ av tjänst även tillhandahålla ständig kosmetika för att minimera gamla tatueringar och korrekt ojämn hudtoner.

En faktor människor bör överväga om de funderar på att skaffa någon typ av permanent kosmetika är att även om dessa ansökningar är permanenta, tatueringen färgerna kommer bara hålla skärpan och ljust på åtminstone flera år. Därefter kan den kosmetiska preparat börjar vissna och kräver ett nytt besök till teknikern att få färg uppdateras. Det är också viktigt att notera att i hud åldrar och rynkor, kan detta påverka utseende eller skick kosmetiska förfarandet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.