Vad är några Flätade frisyrer?

fläta håret kan vara ett roligt sätt att klä upp eller försköna din dagliga utseende. Det finns många flätade frisyrer att välja mellan, för att skapa söta, vackra och eleganta stil. För de flesta flätad frisyr, behöver du hår minst till axlarna liksom banden hår, klipp, eller stift Bobby. Öva grundläggande stilar tills du uppnår behärskar fläta teknik, eller samarbeta med en partner att göra svåra flätad frisyr betydligt lättare. Den mest grundläggande fläta tekniken innebär att dela håret i tre lika delar. Detta kan göras i sektioner, för att skapa flera flätor, eller med hela håret för att skapa en stor fläta. Med den vänstra delen av hår över håret över mittsektionen. Då, korsa höger tredjedel under mitten. Upprepa denna process, passerar först vänster, sedan höger bitar över mitten tills hela längden är flätade. Om du vill skapa en lekfull Pigtail utseende, använder de grundläggande fläta tekniken att göra två flätor, en på vardera sidan av huvudet. För en avslappnad version, flätor bara halvvägs ner längden, säkra med en ponny svans elastisk halvvägs ner delarna och lämnar den nedre halvan lös. Göra kopplingsfläta ser eleganta, flätor dem hela vägen till botten, sedan packa varje fläta runt baksidan av huvudet och säkra med hårnålar. En fiskbensmönstrad fläta är en enkel stil som kan göra håret spektakulära. Var noga med att använda en styling produkt som glatt hår, som formatet ser bäst när smidig och väl definierade. För att göra en fiskbensmönstrad fläta, dela upp håret i två lika delar. Från utsidan av vänster sida, ta en liten del, och korsa det över på insidan av höger, närmast den delen. Därefter tar ett avsnitt från den yttre höger och gå över gränsen till det inre vänster. Upprepa denna process utefter hela längden på ditt hår.

Franska flätor kan vara svårt att utföra på egen hand, så försök att hitta en partner för att ge dig en extra hand. Inledas med en V-formad del av håret framifrån och från toppen av ditt hår och dela den i tre delar. Korsa höger strand över centrum, tillsätt sedan lite hår till ny rätt strand. Korsa vänster över mitten, lägg sedan hår till nya vänstra strand. Upprepa denna process ända till botten. Ens grundläggande franska flätad frisyr är svåra att utföra, och kan ta flera metoder försöker få det rätt.

För att underlätta fläta, se till att håret är rent och borstas och fri från frizz. Använda stylingprodukter som gel, hårspray, och bortförklarar crème rekommenderas, eftersom de flesta flätor ser bättre ut och är lättare att hantera när håret är hanterbar. Flätad frisyr kan piffa upp din dagliga utseende eller lägga drama till en speciell look. Praxis och tålamod kommer snart att ge dig en helt ny repertoar av frisyrer, redo för alla tillfällen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.