Vad är ett protein hårvårdsprodukter?

Ett protein hårvårdsprodukter är en typ av hår BALSAMBEHANDLING som tros stärka håret. Medan många skönhet experter tror att håret behöver extra protein för att hålla sig frisk och stark är denna tro diskutabel. Människor som använder stylingprodukter, hår färgämnen, eller värme-inducerad styling verktyg får ha hår som är sprött och skadade, men detta betyder inte nödvändigtvis att håret behöver protein för att vända på skador.

Även om det finns många olika skönhets produkter på marknaden som hävdar att vitalisera hår, är det faktum att håret är död. Detta är anledningen till att skära ett hår inte resulterar i någon form av fysisk smärta. Därför försöker lägga liv till håret är ganska meningslöst, eftersom håret inte kan återupplivas.

Men de många olika stylingprodukter och färger som människor använder kan orsaka hår att bryta. Således, med någon form av balsam, leave-in behandling, eller protein hår behandling kan hjälpa till att skydda håret. Protein hårvårdsprodukter inte nödvändigtvis stärker hår, men det kommer Päls tillräckligt för att skydda det från vardagens skada. Det bästa sättet att främja glansigare och friskare hår är att noggrant följa en diet. Genom att äta en balanserad kost och dricka mycket vatten, både hår och hud kommer att reagera positivt. Även protein hårvårdsprodukter kan skapa en glänsande effekt, kan samma resultat uppnås med en kvalitet conditioner tillsammans med en bra diet.

Även protein hårvårdsprodukter kanske eller kanske inte nödvändigt, konditionering ett hår med några typ av djupt inträngande konditioneringsanläggning är viktigt. Balsam bör användas en till två gånger per vecka för att ge håret med ett skyddande ytskikt. Människor som använder stora mängder av stylingprodukter och färger bör tala med en stylist på en djup-conditioning behandling. Produkter som innehåller kokosolja kan vara bättre för håret än andra produkter. Eftersom kokosolja är ett av de få oljor att verkligen tränga in i håret ordentligt, är det ett utmärkt sätt att lägga lyster och glans till håret. Konsumenter som väljer att köpa en produkt med kokosolja bör leta efter en produkt som är helt naturligt. Köpa en kokosolja produkt som är genomsyrade en stor mängd kemikalier kan skada håret.

När det gäller protein för hår, det är en mycket bättre plan för att arbeta på som äter en hälsosam kost än att oroa dig ett protein behandling. Ändå investerar i en kvalitet genomträngande hårbalsam kommer sannolikt att få samma resultat som att köpa en behandling protein hår. Medan protein hårbehandlingar inte kan återuppliva döda hår, är denna typ av behandling ett bra sätt att skydda håret från alla starka kemikalier eller styling skador.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.