Vad är en termisk Hairbrush?

En termisk hårborste är en speciell typ av hår styling tool. Även en termisk hårborste skulle säkert också användas för att detangle hår, som en vanlig hårborste, skulle detta inte vara med en termisk hårborste till sin fulla potential. Thermal hårborstar är speciellt konstruerade för användning med en elektrisk hårfön när blåser håret torrt. P

Thermal hårborstar är oftast gjorda av material som hjälp vid torkning och styling av håret. Till exempel kan fat en termisk hårborste göras av aluminium eller keramik. Den tunna en hårborste tillverkade av porslin eller aluminium kommer att hålla värmen bättre än en plast eller trä. När hårborsten används med en elektrisk hårtork, tar tunna penseln på värme och påskyndar torkningen.

borsten på en termisk hårborste kan också göras av särskilda material att bidra till styling av håret. Borst gjorda av vildsvin hår, tänkte ett material att vara en av de minst skadliga för håret, kan minska den totala effekten som stil kan ha på håret. Borst kan också vara av nylon, och fällas, vilket innebär att i slutet av varje borst är utjämnade med en liten mängd av gummi eller plast. Detta hjälper borsten av borsten passera lättare genom håret, utan snagging eller dra i håret och orsaka skador.

Kanske en av de vanligaste funktionerna i en termisk hårborste är att sprutan är ventilerade. Detta innebär att den tunna penseln har många små hål, genom vilka luft från elektriska slagtork kan passera under styling. En ventilerad fat är ett vanligt inslag i en termisk hårborste, att termisk hårborstar kallas ofta ventilerade hårborstar.

När varm luft från en elektrisk slagtork passerar genom hålen i fat av en ventilerad pensel, skapar detta en konstant enkelriktat flöde. När det gäller styling av håret, är enkelriktade flödet av luft fördelaktigare. En enkelriktat flöde av luft skapar en utjämnande effekt på håret, eftersom det blåser den varma luften förbi håret i en enda konstant riktning. En solid fat hårborste avleder luften och därigenom orsakar varm luft som blåser förbi håret i flera riktningar. Detta kan uppröra nagelband av hårstrået, och skapa ett krulligt effekt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.