Vad är en mustasch trimmer?

mustasch trimmer är en skönhetssalonger anordning som används främst för att definiera och upprätthålla läppen raden i ett skägg eller mustasch. Två kam-formad oscillerande blad monterad på en bärbar enhet för avskiljning och klippa bort oönskad hårväxt i ansiktet, vilket ger en betydligt nättare utseende. En mustasch trimmer kombineras ofta med andra hår och skägg trimning tillbehör såsom kammar, vakter blad och manuell Clippers.

De flesta mustasch trimmer modeller drivs av batterier (laddningsbara eller ej uppladdningsbara) och /eller standard hushåll nuvarande. En löstagbar strömsladd kan ge direkt effekt för de mustascherna trimmern eller ladda de inre batterierna över tiden. Vissa rakapparater kan också innehålla en rudimentär mustasch trimmer som en bifogad fil. Användaren kan välja mellan en smidig rakning av en folie rakkniv eller skärverkan av trimmern fastsättning. Det viktigaste syftet med en mustasch trimmer är att behålla skägget området ovanför läppen, som brukar kallas en mustasch eller mustasch. Moustache hår tenderar att öka under läppen linjen, slutligen gömmer läppen området helt och bli ful. Den mustasch ägaren kommer att använda en liten kam för att separera de enskilda hårstrån och sedan använda en mustasch trimmer att noggrant definiera en ny läpp linje. De linjer som sträcker sig från toppen av mustaschen mot polisonger kan också trimmas för prydlighet. En mustasch trimmer är också bra för att upprätthålla polisonger och skägg linjer under hakan. När en mustasch trimmer används tillsammans med ett skägg trimmer, särskilda vakter blad får användas. Dessa vakter förhindra skägg eller mustasch trimmer blad från att tränga alltför långt in i skägget själv. Beard ägare bör besluta om en längd som bäst passar deras behov och välj ett sprängskydd detta. Flesta Klingskydd arbetet med ett antal system, ju lägre nummer, desto närmare trim. Vissa mustasch trimmers kan ha ett justerbart sprängskydd som kan duplicera effekterna av separata vakter. Nya användare kanske vill välja ett högre nummer och sänka den med varje "pass" till rätt längd hittas.

En kvalitet mustasch trimmer ska pågå i många år om bristfällig. Flesta trimmer uppsättningar innehåller särskilda borstar för rensa ut gamla hårstrån och smörjolja för knivarna. Avancerade modeller kan även ha ett vakuum infästning som kommer att dra i hår som knivar skär dem. Arbeta med en mustasch trimmer kräver en ganska stadig hand, så arbeta försiktigt och använda en spegel. Till skillnad från vissa elektriska rakapparater, en mustasch trimmer är inte alltid lämpliga att användas i duschen. Bättre resultat kan uppnås när ansiktshår är torr och kammad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.