Vad är en mobil Hårstylist?

En mobil frisör är en frisör som reser till olika platser, inklusive klienters hem, sjukhem, hemtjänst anläggningar, eller till högskola eller organisationsnummer campus, med stil håret på plats. Snarare än en klient behöver besöka en salong för att få hans eller hennes hår, kommer den mobila frisör komma rätt till dem. Ofta mobil frisörer finns stylister som tröttnade för ett arbete på en salong, och beslutat att öppna egna företag, antingen självständigt eller tillsammans med partners. En mobil frisör kommer oftast att kunna utföra de flesta, om inte alla, av de tjänster som erbjuds på traditionell tegel-och murbruk salong. Dessa kan omfatta hårklippning, färgämnen, behandlingar hår såsom perms eller uträtning och stilar för speciella evenemang såsom bröllop och danser. Dessutom kan stylist kunna utföra andra behandlingar för ansikte och kropp. Dessa kan ansiktsbehandlingar, manikyr, pedikyr, massage, vaxning, och även garvning.

Kunder hos den mobila frisör behöver inte ge någonting, Stylist kommer att få alla sina egna verktyg. Mobile frisörer reser ofta med sin egen stol och handfat också. Några få sina verktyg rätt in i kundens hem, medan andra har sina mobila salong inrättades i ett stort fordon som en buss eller fritidsfordon. Det finns många tillfällen när du använder en mobil frisör s tjänster skulle convenient. En populär man är för en brudföljet redo hemma eller på hotell före bröllopet, eller för en förlovningsfest som vill ha en avkopplande dag på spa-behandlingar. Upptagna föräldrar eller personer som har problem med att göra utnämningar under normal salong timmar kan finna det fördelaktigt att kunna ha en stylist kommit rätt till sina hem, undvika behovet av barnomsorg, eller ta ledigt från arbetet. Sjukhem och bistod anläggningar levande är också populära och bekvämt destinationer för mobila frisörer.

Eftersom mobila frisörer ofta fria att välja sina egna timmar, väljer sina egna kunder, och sätta sina egna priser, de kan ofta ta mer tid med kunderna. En av nackdelarna med att ha en mobil frisör, är dock att många människor besöka de salong och få en paus från vardagen. Dessutom är det viktigt att se till att alla stylist har både en kosmetolog licens och ett företag licens att bedriva sin verksamhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.