Vad är en Kudde Hairbrush?

Välja den bästa hårborste för en speciella hårtyp kanske inte är så lätt som det verkar. En hårborste gör mycket mer än bara "borsta" i håret. En idealisk borste kommer att försiktigt massera hårbotten och hjälpa till att förbättra blodcirkulationen, sprida den naturliga oljor som frigörs från talgkörtlar i hårbotten, detangle håret, bidra till att jämna ut frizz, samtidigt som inte orsakar skador på konstruktionen till hårbotten, hår axel eller rötterna. Det finns en mängd olika hårborstar tillgänglig på marknaden för en mängd olika behov. En kudde hårborste är en speciellt utformad hårborste med rundade borst. Dessa borst är knutna till foten av borsten som har en luftfylld, gummi kudde. är Kudde hårborstar rekommenderas för medellång till lång hår som är benägna att trasslar och går sönder. Den luftfyllda kudde överensstämmer med formen på hårbotten och "suger" alla stötar som kan uppstå ur hårda eller intensiv borstning. Kudde hårborstar är därför tänkt att användas på ömtåliga hår som behöver skonsam styling. En kudde hårborste fungerar bra på vågig, medellång hår, liksom. Slutresultatet av styling slutändan kommer att bero på bredden (eller arean) för dynan bas. En bredare kudde bas kommer att resultera i mer riktning medan en mindre bas kommer att resultera i fler lockar.

Individer med mycket fina eller limp hår kan också använda en kudde hårborste pumpa upp volymen och tillsätt några studsar på håret genom en process känd som tillbaka kamning . Tillbaka kamma innebär vrida håret upp och ner framför ansiktet och svepande borsten från roten till spetsen. Detta hjälper fälla luft i mellanrummen mellan delarna håret och gör håret vara mer omfattande.

De flesta kudde hårborstar har borst med en rundad topp som ser ut ungefär som en droppe sitta på toppen av borst. Dessa droppar stöd i milda men effektiva massera utan att skrapa huden bort din hårbotten.

Flera tips kan hjälpa dig att göra det bästa av kudden hårborste. Använd aldrig en dyna hårborste på just tvättat eller vått hår eftersom det kommer att orsaka mer skada och går sönder. Håll också din kudde hårborste ren genom att blötlägga den i varmt tvålvatten och skölj smutsen borsten med en gammal tandborste. Ändra din hårborste när du märker tecken på skada som topless borst , en fransig kudde, eller en trasig hårborste kommer bara att skada ditt hår. Slutligen, borsta håret varje dag men inte alltför länge för mycket borstning kan orsaka skador på nagelbanden och slutar split.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.