Vad är en Exfoliating Cleanser?

En Exfoliating Cleanser är en skönhet produkt som normalt är avsedd för användning i ansiktet. Det finns några produkter som helt enkelt rengöringsmedel, vilket innebär att de är avsedda för att avlägsna fett och smuts från huden. Andra är helt enkelt exfoliants, vilket innebär att de är avsedda att polera huden och avlägsna döda hudceller. En Exfoliating Cleanser är en kombination av de två och ger fördelar för båda produkterna. En Exfoliating Cleanser kan vara en mycket användbar produkt för den som försöker förbättra hudens struktur och rensa bort döda hudceller. Det kan också bidra till att motverka fet hud och fläckar. Vissa är framtagen för att behandla hudproblem medan andra kan användas för känslig hud. De flesta personer med känslig hud bör avstå från eller kraftigt begränsa deras användning av skönhetsprodukter som innehåller exfoliants. Det finns ett antal företag hudvårdsprodukter som innehåller exfolierande rengöringsmedel i sina produktlinjer. Flesta drugstore lager åtminstone två eller tre exfolierande rengöringsmedel i skönhet eller hud gångar vård. Produkt information om dessa produkter kan hittas genom att göra en snabb sökning på Internet. Det är också möjligt att läsa kund kritikerna av produkter på nätet innan de köper en Exfoliating Cleanser.

Några exfolierande rengöringsmedel tyder på att de kan användas dagligen. Detta är en betydande skillnad mellan exfoliants och exfolierande rengöringsmedel. Exfoliants normalt alltför hård för att använda dagligen. Det är vanligt att exfoliants såsom ansikte puts förpackats med instruktioner för att använda produkten endast en gång per vecka. Exfoliating rengöringsmedel, dock ofta har en relativt liten mängd Exfoliant, vilket gör dem lämpliga för dagligt bruk. när man använder Exfoliating Cleanser är ett bra sätt att slå två flugor i en smäll, en del människor föredrar att hålla sina exfoliants och rengöringsmedel separat, med en Exfoliant bara en eller två gånger i veckan och rengöra resten av tiden. Exfoliating rengöra kan göras på hemmaplan genom att blanda en ansiktsbehandling Exfoliant med en Cleanser. Det är tillrådligt, dock endast blanda produkter från samma produkt linje.

Även om vissa exfolierande rengöringsmedel visar att de kan användas dagligen, kan de torka ut huden efter en lång tids användning. Det är god praxis att periodiskt avbryta användningen av en Exfoliating Cleanser genom att ersätta det med ett rengöringsmedel utan Exfoliant. Självklart, om en produkt som skapar irritationer eller fläckar, är det viktigt att avbryta behandlingen omedelbart.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.