Vad är en Comedone Extractor?

En comedone Extractor är ett verktyg som används för att ta bort fläckar som pormaskar, finnar och whiteheads. Ofta är de som lider med thsee vanliga hudåkommor har en tvekan att ta bort fläckar, eftersom de är rädda för ärrbildning, som kan inträffa under vissa omständigheter. En comedone Extractor är ett verktyg inte mycket större än en pincett som sägs göra bort lättare, utan så stor risk att skapa ärr. Den comedone extractor har en eller två loopas slutar med en av dem som slutar oftast i en shaper punkt. I de flesta fall kan comedone extractor användas för att avlägsna vissa ytan finne, men fläckar ligger djupare bör lämnas ensam på grund av risken för infektion och ärrbildning. Den comedone extractor använder loopas syfte att sätta press på alla områden av finne. Detta är annorlunda än finger tränga metod som centrerar trycket på en punkt.

Medan det kan vara möjligt att använda comedone extraktionsapparat själv, med mycket lite förberedelser, det rekommenderas inte. Istället anvisningarna brukar kalla för att låta ånga att träffa ansiktet på några minuter. Detta hjälper att öppna porerna lite mer. Försiktighet bör vidtas under detta steg helt enkelt eftersom det finns en potential att bli bränd, beroende på hur varmt vattnet är. kan den ångande göras på ett par olika sätt. Det mest bekväma sättet kan bara ta en varm varm dusch, där ångan kommer upp och täcka ansiktet. Det andra sättet är att koka vatten över en spisen och låt ånga kommer upp att slå i ansiktet. Båda metoderna kan vara lika effektiva och kommer väl förbereda ansikte för comedone extractor. En ångan har träffat mitt i ansiktet, porer bör vara tillräckligt lossas och finne ska vara färdiga att extraheras. För att göra detta är loop slutet av comedone extractor placeras runt finne. Sedan, gradvis men stadigt ökande trycket placeras på finne. Innehållet i skönhetsfel, inklusive huvudet själv och varbildning inne, bör alla enkelt kan komma ut. Om det inte lätt att komma ut, bör man inte tvinga på situationen.

Det finns många företag som erbjuder olika sorters comedone påluppdragare på marknaden, mest för mindre än $ 20 US Dollars. De är också vanligtvis finns i kosmetika eller hudvård område med butiker som säljer dessa typer av produkter. För dem som har svårt att hitta dem lokalt, de är också tillgängliga på flera handlare online.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.