Vad är en Ceramic Hair Straightener?

Keramiska håruträtning är något verktyg för att rätta till håret med hjälp av specialutrustning keramiska plattor. Det är dock troligt att keramisk teknik på dessa verktyg, typiskt strykjärn och curling strykjärn, är mindre skadligt för håret än traditionella metal värme-styling verktyg. För vem som helst med lockigt, kinky, eller vågigt hår som vill räta ut det, mildare verktyg är viktiga för att hålla håret friskt och utan skador. Keramiska håruträtning glider oftast smidigt ner på hårstrået, vilket gör det enkelt att använda.

strykjärn finns i olika bredder, inklusive 3 /4 tum (1,9 cm) till 2 inches (5,1 cm). Kortare hår kräver mindre bredd, men vem som helst med långt hår kan fortfarande använda strykjärn med små plattor. Mindre strykjärn tillåter användaren att fokusera på små delar av hår, vilket gör det enklare att helt räta. För bästa resultat bör håret sektioner inte vara bredare eller tjockare än 1 tum (2,5 cm). En bra keramik håruträtning borde ha reglerbar temperatur i stället för bara en strömbrytare. Reglering av temperaturen grundar sig på tjocklek och curliness av hår kan hjälpa användaren att undvika att använda värme som är för hög. När du använder en platt järn, är det en bra idé att tillämpa en värme Protectant produkt innan den släpps ut järnet på håret. Även keramiska rakpermanentningsmedel är utformade för att vara mindre skadliga än metall straighteners, de fortfarande får tillräckligt hett för att kunna skada håret om förebyggande åtgärder inte vidtas. Det är bäst att använda en keramisk håruträtning på hår som är friskt schamponeras, conditioned, och helt torr. En värme Protectant produkt bör tillämpas i hela håret, och håret bör utarbetas i små delar. Järn bör användas av rötter ända till ändarna. Efter alla hår är rätades, ett serum eller hårspray kan läggas ytterligare styling förmåner. En lägre temperatur ska användas för uträtning fint, tunt hår. Högre temperaturer lämpar sig för tjocka och /eller grovt hår, men det är en bra idé att göra så få går ner varje hår avsnitt som möjligt. Ju mer värme som tillämpas på håret, desto större potential för torrhet och skador.

bör en platt järn väljas utifrån rekommendationer från en professionell stylist eller vänner som har erfarenhet av olika keramiska straighteners. Prisintervallet kommer att variera kraftigt, den som ska använda sitt keramiska håruträtning ofta bör välja ett kvalitetsmärke, eftersom det normalt längre. Om en keramisk platta järn kommer endast att användas vid enstaka tillfällen, är det oftast inte så viktigt att spendera mycket pengar för det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.