Vad är en Brown Sugar Body Scrub?

body scrub används ofta som exfolierar. Dessa används ofta för att skura bort döda hudceller för att göra huden ser ut och känns mjukare. När du använder body scrub regelbundet ger bättre resultat, är användningen framförallt bra under vintern när huden blir mer känsliga för uttorkning. Det finns många typer av body scrub tillgängliga, men är det bruna sockret bodyscrub en av de mest populära. är socker Scrubs som betraktas som typiskt mildare än de som görs av salt. De har många fördelar både fysiskt och kemiskt. Socker scrubs innehåller glykolsyra, vilket är avgörande för frisk hud och skydd mot skadliga gifter. Dessa scrubs är också tänkt att öka omsättning när de tillämpas i en cirkulär rörelse.

Sugar scrubs inte täppa till porerna utan istället skydda mot vätskeförlust. De bidrar till att eliminera skador och kan ha en avslappnande effekt. Detta gäller särskilt när man använder en brun skrubba socker kroppen på grund av dess härliga doft. Brunt socker, som är full av melass, har en lugnande doft som uppmuntrar avkoppling. Brunt socker innehåller också mindre kärnor än vitt socker, vilket gör den mildare och perfekt för dem med känslig hud. Eftersom de flesta spa body scrub kan bli dyrt, det är mer ekonomiskt att göra din egen brunt socker skrubba kroppen. Förutom att vara mer kostnadseffektivt, brunt socker scrubs är lätt att skapa. Det finns ett antal recept brunt socker scrub tillgänglig. Men de kan lätt anpassas för att passa nästan alla smakriktningar.

Några hemlagad recept använder en kombination av både vitt och brunt socker, det är helt enkelt en smaksak. Medan de flesta recept kräva någon typ av olja eller honung för att hjälpa till med pasta bildas, är experiment rekommenderas, särskilt eftersom olika människors hud reagerar olika på olika oljor. Några exempel kokosfett, avocado, olivolja, safflorolja, vegetabilisk olja och flytande tvål. Doftande oljor kan även användas för att lägga till farinsocker bodyscrub arom dessa oljor kan innehålla allt från vanilj doft olja till grapefrukt, pepparmint, lavendel och eteriska oljor. Lägg bara tillräckligt med olja för att fukta socker.

Vissa tycker också att lägga havregryn, som inte bara är allergivänliga men stor för de med fet hud. Andra rör aloe vera gel för att påskynda läkningen för gravt sprucken eller torr hud. Ytterligare andra föredrar att lägga citron, som inte bara bidrar till arom, men är också ett naturligt desinfektionsmedel.

För dem som väljer att lägga naturlig frukt eller mejeriprodukter i sina farinsocker Body Scrub recept, det är nog bäst att kyla produkten. Annars, lagra i lufttäta behållare vid rumstemperatur är tillräcklig. Små konservindustrin burkar eller tomma barnmatsburkar är billiga idéer. Farinsocker scrubs också göra en fin present. Bara lägga till ett dekorativt band och gåva tag på burken.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.