Vad är Tandblekningsgel?

Personlig omvårdnad alternativ för att få vitare tänder och ett ljusare leende innehålla olika typer av Tandblekningsgel. Denna innehåller vanligen olika blekmedel som tar bort envisa fläckar från tänderna. Vissa geler kan användas hemma, medan andra kräver professionell ansökan vid en tandläkarpraktik.

Tandblekningsgel vanligen på tänderna med hjälp av ett magasin, en självhäftande remsa eller en borste. Gelen sitter på tänderna under en tid, och sedan tvättas bort. För att säkerställa maximalt resultat, mat och dryck ska undvikas när det Tandblekningsgel är på tänderna.

Blekning tillhandahålls av en tandläkare som kan göras i ett enda besök. Blekningsgel används vanligen till tänderna med munnen hålls öppen. Den tandläkare eller tandsköterska därefter upp en laser på tänderna för att påskynda vitare processen. Processen är klar vanligen i en ungefär en timme. Detta är vanligtvis den dyraste tandblekningsprodukter alternativ.

at-home Tandblekningsgel rutiner kräver regelbunden användning för att uppnå en märkbar skillnad i tand färg. För bästa resultat måste geler användas en gång eller två gånger per dag under en viss tid, som anges i produkten riktningar. At-home gel är oftast betydligt billigare än blekning tjänster som tillhandahålls av en tandläkare. Både på hemma-och interna rutinerna åberopa vare Karbamid Peroxid eller väteperoxid att ta bort fläckar och vitare tänder. Peroxider kan göra tänderna känslig för varm och kall mat och dryck. Glycerin används som bas för gel för att skydda tänderna från bakterier under blekningsprocess.

Glycerin kan också torka ut tandköttet och orsaka ett visst obehag. Tandblekningsgel biverkningar är vanligtvis övergående. Användarna kan följa anvisningarna på produktens förpackning och undvika överdriven användning för att begränsa känslighet och andra komplikationer.

Om tänderna är alltför känsliga att hantera Tandblekningsgel, en mildare, hemmagjord recept kan användas. Natriumbikarbonat eller bakpulver, i kombination med väteperoxid kan bilda en naturlig whitening tandkräm. Väteperoxid hittades på apotek kommer inte vara lika stark som peroxid finns i de professionella tandblekningsprodukter geler.

Tandkräm tillverkare erbjuder även beredd whitening tandkrämer som är lindrigare och lättare att använda än något vitare geler. Dessa tandkrämer är allmänt tillgängliga i butiker och på nätet. Färdiga alternativ som ofta kombinerar whitening, tandsten kontroll och fluorid ansökan i en enda smet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.