Vad är Steam Håruträtare?

Steam Håruträtare är elektriskt hår styling verktyg för att räta ut håret med hjälp av värme och ånga. Medan vissa hår uträtning järnen är designade för att användas på torrt hår, kan ånga rakpermanentningsmedel användas på fuktigt hår. De är gjorda med vent kanaler längs sidorna av flata tallrikar, som gör att fukt från fuktigt hår som skall utvinnas och försegla håret nagelband som håret är rätade och ånga avges. Det finns flera fördelar med straighteners ånga hår, den främsta fördelen är förmågan att använda dem på fuktigt hår. Detta gör det möjligt att stil handduk hår och eliminerar behovet av att blåsa håret torrt före användning. Avskaffandet blåsa torkning sparar inte bara tid, men skapar mindre värme skador på håret själv. Dessutom ånga rakpermanentningsmedel tenderar att göra uträtning tjockt eller grovt hår lättare på grund av användning av ånga, liknande trycka en tröja med ett ångstrykjärn.

Steam rakpermanentningsmedel finns i olika utföranden och storlekar. Bredden på den plana plattor varierar för att tillgodose olika längder av hår. Bredare plattor är avsedda för längre hår, medan smalare plattor är avsedda att användas på kortare hår. Mest ånga Håruträtare görs med keramiska kokplattor, även om vissa billigare modeller inte får.

Andra funktioner som varierar med de olika typerna av straighteners ånga hår omfatta temperaturreglering, som gör det möjligt att ändra temperaturnivåerna på enskilda typer av hår. Hetare värme inställningar fungerar bäst på tjockt, grovt och lockigt hår medan lägre värme inställningarna är lämpliga för tunnare, smidigare och rakare hår. Vissa modeller är också utrustade med små tänder på kanter eller inbyggda i plattorna, så att håret vara "kammade" rak innan det når platta. Denna funktion kan vara särskilt värdefull för curlier hår.

Några ånga rakpermanentningsmedel funktionen även vattentankar för att hålla vatten i händelse av att en användare vill ström räta torrt hår. Den typ av ånga håruträtning en person väljer bör baseras på hår typ och längd samt snitt och stil på håret. Som en styling-verktyg kan ånga håruträtning vara användbar för många olika hår typer och stilar. Försäljningspriset för straighteners ånga hår varierar och börjar på runt $ 30,00 US dollar (USD) och kan gå så mycket som $ 100 (USD).


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.