Vad är Olive Oil Body Butter?

Body Butter, ungefär som mjukgörare och lotion, är ett lugnande som är avsedd att lugna huden och behandla torr hud. Det kan också användas för att förhindra torr hud. Eftersom olivolja har visat sig ha många fördelar för huden, är det ibland ingår i ingredienser i kosmetika. Olivolja Body Butter är helt enkelt ett slags fuktighetskräm som är gjord med olivolja.

Olivolja Body Butter är avsett att användas på hela kroppen. Den får användas i ansiktet om att uppgifterna på förpackningen anger. Är dock Body Butter ofta ganska tjock och rik. Därför kan det inte vara lämpligt för huden i ansiktet, som blir fet snabbare än den övriga huden på de flesta andra delar av kroppen. Det finns ett antal hud förmåner som du kan njuta av genom att använda olivolja smör olja kropp. Till exempel har olivolja naturliga antioxidanter som skyddar huden. Skydda huden är ett av de bästa sätten att avvärja rynkor och andra tecken på åldrande. Också, eftersom olivolja absorberar lätt in i huden, är det särskilt bra på att lindra torr hud. Dessutom sägs olivolja inte täppa till porerna. Detta innebär att den kan avge fukt utan att skapa någon form av irritation. Om du vill dra nytta av olivolja, men inte vill spendera pengar på en spa-kvalitet lugnande, kan du bara piska upp en rätt hemma. Börja med din favorit lotion. Sätt några av lotion i handflatan och tillsätt några droppar olivolja. Gnid in blandningen tillsammans i dina händer och tillämpa den på några fläckar av torr hud som du kan ha. Du kan leka med förhållandet lotion för olivolja att besluta vilken blandning som fungerar bäst för din homemadeolive olja Body Butter. Om du vill ge dig själv en riktig höjdare, tillsätt några droppar av din favorit eterisk olja till mixen. Detta kommer inte bara att ta hand om torr hud, men det kommer att få dig att lukta vacker också.

Om din hud är i större behov av en bra skura än en djup fuktighetskräm kan du göra en oliv olja skrubba kroppen istället för en olivolja Body Butter. Enkelt blanda salt och olivolja i en liten skål. Igen, gärna lägga eteriska oljor för doft. Gnid in blandningen i huden medan du duschar och skölj av. Var noga med att vara försiktig och inte halka, eftersom olivolja kan göra basen på ditt badkar lite slick.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.