Vad är Light Concept Nails?

Light Concept Nails (LCN) är en kosmetisk nagel produkt som tillverkas av tyska företag Wilde Cosmetics. Ett alternativ till akryl, är Light Concept Nails gjorda av en gel-liknande ljus cured resin. De är säkrare, mer naturligt utseende, och mer varaktig än akryl nagel produkter och de är icke-porös, så att de skyddar den naturliga nageln och inte missfärgas med tiden. Den harts som används för att bagatellisera Concept naglar uppstod som en dental produkt skapad av Wilde Dental, som grundades 1915. År 1985 drabbades LCN för kosmetika marknaden. Produkten finns för närvarande endast tillgänglig i salongerna, som erfarna tekniker är skyldiga att tillämpa det. Light Concept Nails är första gången tillämpas som en gel till naglar, då spikarna är placerade i en lätt enhet i två minuter för att bota eller hårdna. Till skillnad från akryl, finns det inga starka kemikalier eller obehagliga lukter är inblandade i tillämpningen av ljuskoncept naglar. En del av hållbarheten hos Light Concept Nails kommer från deras flexibilitet, som förhindrar sprickbildning och brott. Light Concept Nails är bäst för människor som vill behålla sin naturliga naglar, som andra produkter, bland annat akryl, kan skada den naturliga nageln över tiden. LCN gel finns i en mängd olika färger. En klarlack ger ett naturligt utseende, men kunden kan också välja att permanent färgade naglar, som ett permanent fransk manikyr. Underhåll ansökningar vart tredje till var fjärde vecka åtminstone.

Många konsumenter tror att Light Concept Nails är den bästa kosmetiska spik produkt på marknaden. Det finns andra gel nagel produkter, men Light Concept Nails är den första och mest ansedda. Men de är mycket dyra, kostar någonstans från 45 till 85 amerikanska dollar (USD) för en komplett uppsättning. Det är också svårt att hitta salonger som tillhandahåller produkten, och det kan ta år för tekniker att behärska ansökningsprocessen. Detta kan vara ett särskilt problem för människor som behöver en förnyad ansökan om de inte är i närheten av salongen där de ursprungligen hade sina Light Concept Nails tillämpas.

Om du funderar på Komma Light Concept Nails, se till att du får dina pengar är värda. Salongen du gå till bör ha en erfaren tekniker, och LCN produkt ska vara synliga. Om teknikern använder gel ut omärkta potter, är chansen att han eller hon använder ett annat, billigare gel produkt. Många konsumenter upplever att Light Concept Nails är väl värt den extra kostnad om de används väl.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.