Vad är Laser Skin Tightening?

Laser hud åtstramning är en icke-kirurgisk procedur används för att göra en persons hud hårdare, fastare och yngre ut. Den utförs med hjälp av en laser, vilket är en infraröd ljuskälla, som värmer ett protein som kallas kollagen under patientens hud. Behandlingen stimulerar också att kroppen producerar nytt kollagen. Detta gör huden kontraktet och verkar mjukare och mindre rynkig.

Bra kandidater för laser hud skärpa omfatta dem som har börjat att märka den vikande i ansiktet och halsen område som är vanligt när människor ålder. Det är lämpligt för både män och kvinnor och kan användas på människor av olika hudtyper och toner. Det kan vara särskilt lockande för dem som vill ha en föryngring förfarande som inte kräver mycket återhämtningstid. Detta förfarande medför några omedelbara resultat utan driftstopp, eftersom det inte finns några nedskärningar som patienten att återhämta sig.

Resultaten en person kan förvänta sig av laser hud skärpning vanligtvis är mindre dramatiska än dem som uppnås med kirurgisk kosmetisk förfaranden. En person som söker dramatiska förändringar kan uppleva mer tillfredsställande resultat med ett kirurgiskt ingrepp, såsom ett lår eller ansiktslyftning. Personer som väljer ett sådant förfarande riskerar också mer allvarliga komplikationer och bör förvänta sig några avbrott för återhämtning. En del tror att laser hud åtstramning som ett förfarande för att strama åt ansiktet och få det att se yngre, men tekniken kan vara till hjälp för många delar av kroppen. Till exempel kan en person genomgå den för att göra bukhuden ser mjukare och mindre rynkig. Hon kan också använda den för att strama åt huden på armar, lår och skinkor. I själva verket kan laser hud skärpning vara en effektiv behandling för dem som vill göra celluliter mindre märkbar.

De flesta människor kan se en viss förbättring i huden direkt efter behandlingen. Många dock fortsätta att se en gradvis förbättring under loppet av ett år efter behandling. Detta beror på det förfarande som stimulerar produktionen av kollagen under huden, som så småningom bidrar till ett mer ungdomligt utseende. Nya kollagen kan ta flera månader att växa efter behandling.

Laser hud skärpning anses säkert för de flesta, men det finns några möjliga biverkningar. Till exempel kan vissa personer uppleva rodnad och svullnad efter ingreppet som vanligtvis försvunnit efter några dagar. Vissa människor kan få blåmärken och blåsor också, men sådana biverkningar är sällsynta. I en mycket liten del av fallen, onormal pigmentering förändringar efter laser hud åtstramning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.