Vad är Eyebrow Shaping Gel?

Om du vill välväxt ögonbrynen, måste du antagligen göra en del plockning (eller vaxning) och trimning för att hålla ögonbrynen från att bli ohanterlig. Men det finns också smink tekniker och material som kan hjälpa till att hålla ögonbrynen såg uppradade med varje hårstrå på plats. En av de mest användbara produkterna i detta avseende är plockning av ögonbryn gel.

Eyebrow Shaping Gel består av ett antal kosmetikaföretag. Sök efter de märken som skryter om icke-fjällning formler, eftersom det sista du vill är fjällning ögonbryn. Den klar eller genomskinlig gel kommer ofta i tuber med vad som ser ut som en mascara applikator, och gel är ganska lätt att använda. Simply sveper borsten över pannan, med början vid insidan hörnet av pannan (närmast näsan) och flytta applikatorn längs pannan mot spetsen. Du oftast bara en eller två pass på sin höjd med en plockning av ögonbryn gel applikator borste. Du i allmänhet inte kan känna plockning av ögonbryn gel efter att den torkat. Det ska inte känna sig särskilt klibbigt, och det ska torka klart. Men eftersom det är lätt fuktigt när den tillämpas, kommer du vill sätta på ögon och ansikte smink först, och använda gel som en sista pricken. Genom att använda plockning av ögonbryn gel sist, kan du också använda en liten kam eller borste över ögonbrynen första att kamma ut något smink eller pulver som kan fastna i ögonbrynen.

Tack vare det stora antalet varumärken som marknaden plockning av ögonbryn gel, kommer du att notera signifikanta skillnader i ingredienserna. Sök efter dem med enkla ingredienser, eftersom hud under ögonbrynen och i närheten av ögonen kan bli liggande till irritation. Det finns ett antal märken som är allergivänliga, och om du är orolig över det, många är ekologiska och kan grymhet-fria (ej testade på djur eller tillverkade av animaliska produkter).

Speciellt när du är i mellan vaxer, plockning eller trimmar, plockning av ögonbryn gel kan hjälpa eftersom det kommer att hålla enskilda hårstrån som kan bli lite för långt från att migrera sin plats. Självklart om du verkligen är i behov av vaxning, plockning eller putsning kan gel bara göra så mycket. Det kommer inte göra underverk, men det kan säkert lugna ner några enstaka hårstrån.

Använda plockning av ögonbryn gel ger en färdig se till pannan, håller dem på plats, och det är inte bara för kvinnor. Gelen kan också vara en underbar produkt för män. Detta är särskilt fallet om männen har längre ögonbryn som tenderar att sticka ut ovanför pannan line


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.