Vad är Collagen Body Cream?

Kollagen är en viktig del av organ hos däggdjur. Det är mycket viktigt eftersom det är det viktigaste proteinet i vår bindväv, vävnader som utgör viktiga parter i våra kroppar. Blod, brosk och ben är gjorda av bindväv.

Kollagen utgör mellan 25 och 35 procent av proteinet i de organ hos däggdjur. Om detta inte var en bedrift åt sig själv, är det också en viktig del av kosmetikaindustrin, på grund av de fördelar som det erbjuder mänsklig hud. Vilken typ av kollagen som används i de flesta hudkrämer är hydrolyserat kollagen . Hydrolyserat kollagen kallas också ibland gelatin, hydrolyserat gelatin, gelatinhydrolysat, Kollagenhydrolysat, och kollagen peptid.

Kollagen används i hudvårdsprodukter eftersom den har återfuktande egenskaper. Det finns en debatt om effektiviteten i hydrolyserat kollagen i aktuella behandlingar hudvård. Hydrolyserat kollagen kan intas oralt och effekterna av lokal behandling får inte vara så effekten av oralt intag.

Trots denna debatt är kosmetikaindustrin gå snabbt framåt med produktion och försäljning av kollagen kroppslotion. Kosmetikaföretag påstå att krämen kollagen kroppen förbättrar styrka och flexibilitet i huden. Baserat på försäljningen av dessa produkter, tycks konsumenterna accepterar.

Under naturliga åldrande, börjar de naturliga kollagen i huden hos människa att brytas ned, vilket leder till rynkor i huden. Det finns många typer av krämer kollagen kroppen som är avsedda att minska synligheten av rynkor i huden. Tanken är att kollagenet i grädden kan ersätta hudens naturliga kollagen.

Collagen Body Cream kan användas på många olika delar av kroppen. I själva verket finns det ett antal aktuella hud behandlingar med kollagen som är avsedda för specifika delar av huden. Det finns kollagen kroppslotion specifikt avsedda för ben, händer och ansikte. Det finns även krämer som är avsedda för speciella användningar på ögonlocken och området direkt under ögat.

Det finns vissa organ krämer med kollagen som är avsett att användas under vissa tider på dagen. Vissa krämer är avsedda att användas före läggdags. Andra är avsedda att användas under dagen. Många gånger kollagen hudkräm som är avsett att användas under dagen också en solskyddsfaktor, eller SPF, som är avsedd att skydda huden mot solskador och samtidigt öka sitt kollagen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.