Vad är Bare Minerals makeup?

Bare Minerals ® makeup är en serie mineralbaserade makeup som utvecklades av kosmetiska företaget Bare Escentuals. Bare Escentuals öppnade sin första butik i Kalifornien 1976. Företaget inriktas på att främja hälsosam kosmetika och hudvård. En av Bare Escentuals "hörnsten produkter var dess Mineral Foundation, som är kratsade på huden med en borste och känns som stiftelse grädde.

1994, Bare Escentuals fått en ny VD, Leslie Blodgett, som beslutat att lansera en helt ny makeup linje gjorda av mineraler. Den Mineral Foundation lanserades igen med andra mineral-baserade produkter under namnet bare minerals ®. Bare Minerals ® makeup sortimentet ingår även öga skuggor, rodnar, lip färger, lip liner, mascara, läppglans och särskilt sammansatta hud preps.

Bare Minerals ® Mineral Foundation har haft framgång marknadsförs som en helt naturlig och utan konserveringsmedel stiftelse. Stiftelsen innehåller inte talk, parfym och oljor, vilket gör det attraktivt för dem med känslig hud. De exakta mineraler och belopp som används i bare Minerals makeup ® är en patentskyddad blandning, men några av de viktigaste ingredienserna är titandioxid, glimmer, vismut oxychloride och zinkoxid. Var och en av dessa mineraler spelar en särskild roll i Mineral Cosmetics såsom bare Minerals ® makeup. The Food and Drug Administration (FDA) har godkänt titandioxid som kemiska solskyddsmedel. När det appliceras på huden, sprider det ultraviolett ljus och skapar en skyddande barriär för att hindra bränning. Mica ger färg i stiftelsen och hjälper huden att glöda. Vismut oxychloride ger bare Minerals ® makeup dess pearlization. Zinkoxid är ett FDA-godkända solskyddsmedel kemikalie som sooths, läker och skyddar huden. Högkvalitativa naturliga ingredienser och mineraler används också i alla andra bare Minerals ® produkter. Förutom att vara en naturlig produkt utan tillsatser, bare Minerals ® makeup anspråk på att vara fri från fillers och bindemedel. Företaget hävdar också tyngdlös, justerbar täckning som kommer att förbättra huden över tiden med regelbunden användning. Bare Minerals ® Foundation är SPF 15 som skyddar huden från skadliga solstrålar.

Bare Escentuals har växt till ett globalt företag som har haft en betydande inverkan på kosmetikaindustrin. Företaget är känt som pionjär för mineral makeup teknik. Andra stora kosmetiska företag har utvecklat sina egna mineral linjer för att konkurrera. Liknande versioner av Bare Minerals ® produkt hittar du i fina varuhus och stormarknader rabatt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.