Vad är Airbrush Foundation?

Airbrush stiftelse är reklam i olika former, alltifrån makeup som kommer in billigare aerosolburkar till dyrare versioner som används med en airbrush stiftelse maskin. Frågan om vilken version som är bättre är en fråga om personlig smak och budget. Medan vissa människor är nöjda med den finish som uppnåtts med airbrush Foundation i en burk, andra säger att de får en jämnare yta med en airbrush maskin.

Generellt airbrush stiftelse som kommer i en burk fungerar ungefär som en burk hårspray. Inuti finns det en flytande foundation som blir sprayas på ansiktet. Vanligtvis måste stiftelsen sedan blandas med en kosmetisk svamp eller med fingertopparna. I detta avseende stiftelse i en burk liknar traditionella flytande foundation som pumpas eller hälls ut ur sin behållare. Med båda typerna, är grunden pressas och blandas in i huden.

däremot en airbrush stiftelse maskin kommer spray stiftelsen i ett fint lager på huden. Huvudsak distribuerar maskinen grunden i en liten prick mönster på huden, och det torkar snabbt till en pulverlack. Stiftelsen skall inte kräva blandning och bör lämnas relativt orörda-detta skulle motverka målet att uppnå en retuscherade utseende.

De flesta airbrush stiftelse maskiner fungerar bäst när den används med stiftelse som är speciellt framtagen för användning med denna typ av maskin eller med vanlig stiftelse som har spätts ut. Airbrush stiftelser är tunnare än traditionella fonder och kommer att passera genom airbrush pistol utan igensättning. Om man väljer att använda vanliga stiftelse med en airbrush maskin, dock späda ut det med vatten eller alkohol kan bidra till att tunna nog för dispensering.

Oavsett om man använder airbrush stiftelse i en burk eller investerar i en airbrush maskin, finns det några tips som kan bidra till att uppnå önskad finish. Det första steget är att se till att huden är ren och att håret dras bort från ansiktet. Om några mörka under-kretsar öga är uppenbara, kan en sandskädda concealer under ögonen. När man tillämpar stiftelse, burken eller airbrush verktyget ska hållas ungefär 6 inches (ca 15 cm) från ansiktet. Vårt läge bidrar till att förebygga över-ansökan. Stiftelsen bör också tillämpas vid käklinje och på halsen så att produkten verkar blanda jämnt.

Som med traditionella fonder, det finns många airbrush färger tillgänglig för olika hudtoner. Dessutom kan man justera airbrush stiftelse färger som årstiderna växlar. Winter hud kan göra ljusare färger, medan garvade sommar huden kan kräva mörkare sådana.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.