Vad är Acrylic Nail Pulver?

Akryl spik pulver är en polymer pulver som används vid skapandet av falska naglar. Det används i kombination med en monomer vätska, som stelnar och bildar en AKRYLHARTS. Den viktigaste ingrediensen i akryl pulver är polyethylmethylmethacrylate, en blandning av 70 procent etylmetakrylat och 30 procent metylmetakrylat. Kombinationen skapar en harts som är flexibel och stark, ungefär som naturliga naglar. Utan användning av akryl pulver, skulle konstgjorda naglar bara vara tunn bitar av plast som limmas på spiken. En kemisk reaktion, kallad bryggbindningen, uppträder när akryl spiken pulvret blandas med monomeren vätska. Denna reaktion orsakar långa kedjor av polymer grundtankar form, som snabbt hårdnar och kan formas för att likna en nagel. Färgämnen tillsätts ändra hartset utseende. Ett exempel är bensoylperoxid, som läggs till spiken pulver för att skapa ett vitt utseende. Färg stabiliseringsmedel tillsätts också för att förhindra missfärgning av hartset orsakas av exponering för UV-strålar. p

Ändringar kan göras i akryl nagel pulvret att skapa gel och glasfiber konstgjorda naglar också. Genom prejoining monomererna i korta kedjor kallas oligomerer, kan du skapa gel naglar. Oligomerer är flera tusen monomerer lång, vilket gör naglarna stel och oflexibel när harts härdar. Detta ger falsk naglarna ett glas utseende och struktur, vilket får dem att splittras när de bryter. P

glasfiber naglar kan göras genom att sprida polymeren akryl pulver och vätska monomer blandningen över toppen av en glasfiber wrap. En spik tekniker kommer att avsluta den naturliga spik i en glasfiber väv och tillämpa coating. The glasfiber tyget absorberar hartset som tränger in i väven. Resultatet är en tunn, stark och naturtrogna konstgjorda naglar.

Akryl spik pulver är mycket lätt att använda. Efter priming spiken, och lägger till antingen akryl tips eller tyg sjal, i akryl spiken pulvret blandas med monomeren vätska. Blandning av två ämnen i förväg kommer att resultera i hartset härdning för tidigt, vilket gör den oanvändbar. Blandningen används sedan som underlag nagelbädden med en nagelborste. Den manikyr vanligtvis tillämpa akryl blandningen till baksidan av nagelbädden och sprider den mot spetsen på spiken.

ångorna framställs av en kombination av akryl naglar pulver med monomeren vätskan är extremt giftiga. Gravida kvinnor bör avstå från att ha akryl naglar tillämpas förrän efter förlossningen. När du använder borren är spik tekniker som krävs för att bära damm masker för att förhindra att inandas dammpartiklar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.