Vad är Aceton nagellacksborttagare?

Många människor vill bära klart eller färgat nagellack. När det är dags att ta bort nagellack, nå de för nagellacksborttagare. Aceton nagellacksborttagare är en typ av nagellacksborttagare som innehåller en ingrediens som kallas aceton. Denna typ av nagellacksborttagare brukar ta bort nagellack lättare än en remover som inte innehåller aceton. Aceton nagellacksborttagare är också användbart för att ta bort lösnaglar och avlägsna starkt lim från fingrar. Innan ett nytt lager nagellack, bör det gamla polska helt bort och spiken bör rengöras. En person kan göra detta genom att använda aceton remover nagellack. Aceton nagellacksborttagare är ofta det billigaste typ av remover tillgänglig, och det är effektivt att ta bort nagellack snabbt. Den har en stark arom och avdunstar snabbt, lämnar ett svalkande känsla på naglarna. En av de största nackdelarna med denna typ av nagellacksborttagare är att det kan torka ut naglarna.

Aceton är ett naturligt material som finns i träd. Det är också produceras när kroppen bryter ner fett. Dessutom kan aceton tillverkas. Det är en vanlig ingrediens i plast.

Anledningen att aceton nagellacksborttagare är så effektiv är att aceton är ett lösningsmedel. I själva verket är aceton som lösningsmedel i vissa laboratorier och som ingrediens i vissa färg thinner och rengöringsmateriel. Det nämns på Krazy ® Glue förpackning som ett sätt att frigöra fingrarna sitter ihop med klister.

Även om små mängder aceton kan brytas ned i levern utan biverkningar, måttliga och höga doser av lösningsmedel kan vara skadliga. Andas i större doser av läkemedlet kan orsaka yrsel och koma. Ögon-och lungsjukdom kan också leda. Hos djur har aceton också visat sig orsaka fosterskador.

De långsiktiga effekterna av aceton på människor är ännu inte klar, men för vissa kända farorna är tillräcklig. Av denna anledning, icke-aceton nagellack borttagningsmedel finns också att köpa. Icke aceton nagellack borttagningsmedel ofta dyrare än aceton-baserade versioner. Också vanligtvis inte luktar lika starkt som aceton nagellacksborttagare gör. Dessutom är dessa removers är vanligtvis inte lika effektiva som aceton nagellacksborttagare, så större mängder kan vara nödvändig. Icke aceton removers är dock normalt lättare på naglarna. Således kan de vara det bästa valet för dem med svag eller sköra naglar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.