Hur tar jag bort Nagellack Stains?

Nagellack fläckar kan vara svåra att ta bort efter ett oavsiktligt utsläpp. De flesta kvinnor som använder nagellack kommer så småningom få en nagellack fläck som måste rensas upp från mattor, klädsel eller kläder, though. Det finns några framgångsrika metoder för att ta bort nagellack fläck.

Om fläcken är ny, är det viktigt att komma ihåg att utplåna upp så mycket av nagellack som du kan med en ren trasa. Gnugga inte fläcken med trasa och låt inte fläcken torka, eftersom detta kan ställa fläcken och gör det ännu svårare att ta bort. En metod som kan vara effektiva är att placera Remover nagellack på fläcken, sedan blot upp. Du kanske måste göra det flera gånger innan fläcken är helt bort, varefter du kan tvätta med varmt vatten och tvål. En liknande metod är att använda väteperoxid blandas med vatten på fläcken i stället för spik polish remover. Båda dessa metoder kan lyfta fläcken ganska lätt. Men om du väljer att använda någon av dessa metoder, se till att platsen först prova på en obetydlig del av mattan eller klädesplagg som var och en har potential att skada tyger. Låt inte flytta nagellack att tränga in i mattan-detta kommer att ta bort fläckarna nagellack, men det kan också förstöra latex stöd av mattan. Det är säkert att låta blandningen väteperoxid sitta på fläcken en stund, men återigen, kom ihåg att upptäcka prov. Om du har gamla, torkade fläckar på nagellack kommer dessa bli svårare om inte omöjligt att ta bort. Först, skrapa bort överskottet med kanten av en kniv eller en sked. Du kan sedan försöka att rengöra dem som ovan, med en pappershandduk doppad i nagellacksborttagare eller med väteperoxid. Om kläder är tillverkade av en specialitet material som silke, läder eller mocka är det bäst att föra objektet till ett professionellt rengöringsmedel så du inte riskerar att skada objektet.

Söka online tar upp många tips för fläckborttagning nagellack. Somliga föreslår spraya fläcken med hårspray eller bug spray, och sedan använda en tandborste eller andra borst borste för att skrubba fläcken ut. Andra webbplatser föreslår att du använder en syrebaserade renare eller gnugga alkohol på fläckar nagellack. Dessa fläckar är långlivade, men om du fortsätter att försöka olika metoder, du kan hitta en som fungerar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.