Hur skapar jag Smoky Eyes?

Smoky eyes hänvisar till en makeup teknik som använder en kombination av mörk ögonskugga och eyeliner för en dramatisk look. Den använder vanligen mörkt grå eller svart produkter eye makeup, men kan också anpassas genom att ersätta mörkt bruna, gröna, purpur, eller blues marinen. Om EYESHADOW och Eye Liner tillämpas felaktigt, den rökiga-eyed look kan vara föga smickrande och få dig att verka som om du har mörka undereye cirklar eller utsmetad makeup. Korrekt beredning och tillämpning metod kan bidra till att göra ögat makeup stanna kvar och hindra den från att gnugga bort under ögonen. Innan du börjar använda makeup för rökig ögon, måste du först förbereda den tunna, känsliga huden runt ögonen. Smooth på ett lager fuktighetskräm på ansiktet och koncentrera sig på de områden runt ögonen. Om huden runt ögat område är torr, kommer den mörka ögon makeup fästa uppmärksamheten på några rader. Låt Moisturizer torka i minst 10 minuter så den får tid att sjunka in i huden. Varje våt Moisturizer på hudens yta gör utstryket eye makeup. För att hålla ögon makeup från kladd under ögonen, borsta på ett tunt lager genomskinligt löst puder över ögonlocken och under ögonen. Den löst puder kommer att bidra till att ge ögonskugga och eyeliner en mjuk bas att hålla fast så att den inte smeta bort. Sweep ett kol, svart eller annan mörk ögonskugga lätt över dina ögonlock för att utgöra basen i din rökiga-eyed look.

Välj en lättare, mer skimrande version av dina viktigaste ögonskugga färg, till exempel en ljusgrå, och sandskädda det på den inre hörnen av dina ögon. Den ljusare hjälper dina ögon ser lite större eftersom mörk ögonskugga kan riskera att göra dina ögon ser mindre än vad de egentligen är. Placera pekfingret på den yttre ögonvrån och lätt stretch ögonlocket utåt så att huden är stram. Applicera ett tunt lager av mörk eyeliner penna eller flytande eyeliner så nära din topp ögonfransar linje som möjligt och sedan upprepa med det andra ögat.

Om du vill avsluta rökig ögonen, gnugga en eyeliner pensel eller andra små borst, borste i din huvudsakliga färgad mörk ögonskugga. Dra penseln under dina ögon, så nära din nedre ögonfransar som möjligt. Detta kommer att ge din nedre ögonfransar definition och en rökig look utan att se alltför tjocka eller utsmetad. Om du använder en eyeliner penna eller flytande eyeliner under ögonen, kan det se stökigt och överdrivna i stället för att avsiktligt mörkt. Curl dina ögonfransar och lägg på ett lager mascara på dina ögonfransar att slutföra rökiga ögon.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.