Hur länge tror Kollagen Injektioner Senast?

Som person åldrar, blir hans hud som skadats av solen, vilket ledde till sag och rynkor. För att se ungdomlig och frisk, många människor vänder sig till kollagen injektioner. Dessa injektioner är rutinmässigt att mjuka upp linjer och fåror i ansiktet, fyllig upp läpparna och avlägsna depressioner. Hur länge resultatet förra beror på vilken typ av kollagen injektionsbehandling utförs.

Zyderm ® och Zyplast ® finns två typer av nöt-baserade kollagen fillers. Dessa injicerbara fyllmedel används för behandling av fina linjer och ytliga ärr. Bovin-baserade kollagen injektioner vanligen senaste tre månaderna. När det används på djupare linjer och rynkor, resultat oftast inte varar mer än två månader.

Autologen är collagen filler tillverkas av en persons egen hud, vanligtvis erhållits under tidigare operationer. Collagen utvinns från huden, därefter steriliseras och kondenserade ses injiceras i patienten. Autologen används för att behandla djupa rynkor och veck som de i nasolabiala området. På grund av det faktum att detta är patientens eget kollagen, är det mindre sannolikt att elimineras av kroppen, vilket betyder att den kan pågå så länge som nio månader.

Dermalogen är en typ av kollagen fyllnadsmedel som härstammar från avlidna mänskliga donatorer. Kollagen injektioner med dermalogen används för att behandla nasolabiala veck, rynka pannan och peri-oral linjer, ärr och gallring läppar. Denna typ av injektion är också människan kommer, så det är inte sannolikt att hämtas omedelbart. Det kan pågå i upp till sex månader.

Isolagen används ofta vid behandling av akne ärr, djupa rynkor och gallring av läpparna. Isolagen injektioner omfattar även användning av patientens egen hud. Collagen-making celler erhålls genom att ta bort en bit hud från bakom patientens öra och odling av det. Injektion av kollagen-making celler stimulerar patientens egna kroppen att producera mer kollagen. Denna typ av behandling anses semi-permanent, eftersom det kan vara så länge som tio år.

Längre resultat kan uppnås med användning av hybrid kollagen spackel sådan som Artefill ®. Dessa typer av kollagen injektioner innebär en blandning av kollagen från nötkreatur och små plast kulor. När bovint kollagen bryts ner över tid, plast kulor behålla resultat under en längre tid samtidigt som den stimulerar kroppen att producera mer eget kollagen. Hybrid kollagen fyllmedel kan ge resultat som sista tio åren av längre, beroende på det område som behandlas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.