Hur kan jag förbereda för att få en tatuering?

Beslutet att tatuera är ett personligt och är olika för varje person. Tatueringar är permanent tillägg till kroppen och, om allt går väl, ett permanent konstverk. Många människor har varit känt att tatuera på direkten istället för att tänka igenom det, och för vissa kan det arbeta ute okej, men det finns lika många andra som kan berätta för dig att de ångrar inte planera bättre. Det finns flera saker du kan göra för att förbereda för att få en tatuering. När man betänker att en tatuering är permanent, skulle du vilja vara så väl förberedda för detta tillfälle som möjligt.

De flesta människor har en av två tankar innan det blir en tatuering. Du har antingen en mycket god uppfattning om vad du vill tatuera eller också inte. Om du tänker på vad du vill och har gåvan konstnärliga förmåga, dra ut din bild eller design för att ta till tatuering artist. Om du saknar denna förmåga, måste du tydligt förklara vad du vill att en tatuering konstnär.

Å andra sidan, om du inte vet vad du vill ha en tatuering av den första sak att göra för att förbereda för att få en tatuering är att avgöra. Det är okej att veta att du vill ha en tatuering och att inte veta vilka konkreta utformning du vill ha, men närmar sig konstnär utan design idé är en dålig idé. En annan dålig idé är att ha namn läggas till en tatuering, om de är dina barns namn eller namnet är till minne av en nära anhörig. Om du vill ha en egen tatuering snarare än ett mönster från en studio bok, det kommer att ta tid. Ett annat viktigt steg när du förbereder för att få en tatuering är att veta eller hitta en begåvad och licensierade Tattoo artist . Om du inte vet någon som har erfarenhet av en artist, måste du hitta din egen. Var uppmärksam när du är ute lokalt, och om du ser någon med ett särskilt slående design eller välgjord tatuering, stanna och fråga dem som gjorde det. De flesta människor har inga betänkligheter alls att berätta om sin tatuering artist.

Hitta lokala konstnärer genom telefonboken och besöka deras ateljéer. Sök efter en ren och steril miljö, och någon som har licens att ge en tatuering och har bevis för att bevisa det. Om du går in i en studio och det finns en hund som ligger på golvet eller en katt som sitter i fönstret, tänk om. Förutom vad och vem, var är en annan faktor att tänka på när du förbereder dig för att få en tatuering. Den plats på kroppen där du placerar tatuering bör vara väl genomtänkt. En kvinna hade kunnat tro att hon ville ha en tatuering på vristen tills hon tvingades bära en formell brudtärna klänning i sin bästa väns bröllop. Kom ihåg, om du vill kunna dölja din tatuering av någon anledning, fotleder, handleder, händer, ansikte, hals och armar är inte prime spots. Fundera på din rygg, mage, lår, eller översidan av dina fötter, alla platser som lätt kan omfattas om en situation teckningsoptioner.

Slutligen, nummer ett sak du kan göra för att förbereda för att få en tatuering är att inse i förväg att en tatuering är en konstnärlig process, men en som rör nålar, och dessa nålar bryta upp huden. Det kan kort obehagliga och ibland smärtsamma, men när du börjar, kan du väl inte sluta. Kom också ihåg att för en kort tid efter att få en tatuering, kommer det att finnas anvisningar du kan följa för att läka. En kvalificerad tatuering artist kommer att förse dig med nödvändig information för att hålla det tatuerade området fritt från smitta och helande snabbt. Om du förbereder för att få en tatuering med några förutseende i processen, så kommer du garanterat få ut mer glädje av den konstnärliga sidan av kroppen än om du får en på skoj.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.