Hur kan jag förbättra min Hair Elasticitet?

Termen håret elasticitet hänvisar till mängden dra och stretching att håret tål utan att brista. Som människor ålder, mängden elasticitet i håret minskar. Denna del av den naturliga åldrande och får håret att bryta enkelt, men detta är inte den enda anledningen till varför hår kan dela upp eller bryta regelbundet. Det sätt som du behandlar din hårbotten också konsekvenser håret elasticitet. Om du vill öka håret elasticitet, se till att du behandlar din hårbotten ordentligt. Varje gång du schamponera håret, ta en stund att massera hårbotten. Genom att massera hårbotten, hjälper du till att stimulera hår styrka och tillväxt. Det är just därför hår studenter över hela världen får lära sig att massera en person hårbotten medan tvätta håret.

Dessutom, se till att du inte skadar ditt hår genom att använda fel typ av hårborste. Borstar och kammar att riva och slita håret främjar inte håret elasticitet. Välj istället en kam som har bred uppsättning tänder, så att håret lätt kan passera genom tänderna utan att orsaka någon skada. Se också till att du inte borsta håret när håret är vått. Håret är mest mottaglig skede när det är vått, och därför är det bäst att vänta tills håret är torrt att borsta det. När det gäller styling produkterna, se till att läsa produktetiketter. Som med mat etiketter, kan vissa ingredienser vara skadliga för håret elasticitet. Försök att undvika produkter som innehåller olja strippa egenskaper. Kemikalier såsom isopropylalkohol, natriumlaurilsulfat, och dietanolamin kan skada ditt hår. Istället letar efter naturliga produkter som inte är packat med skadliga kemikalier.

Vissa styling verktyg såsom straighteners och papiljotter kan också orsaka skada. Dessutom kan färga håret regelbundet håret svagare. Om du ska använda hårfärg, välja en ekologisk färgämne som inte innehåller så många starka kemikalier som vanliga färg. De flesta salonger som är medvetna om skadliga produkter erbjuda ekologisk hårfärg till intresserade kunder.

Genom att hålla med de tips som anges ovan, bör du kunna öka din hårets elasticitet. Om du upptäcker att dessa tips inte leder till starkare hår, så du kanske fundera lite hår stärkande produkter-tänk bara på att hålla sig borta från produkterna spetsad med kemikalier. Slutligen, för att använda klipp och kammar hålla håret på plats, eftersom strama resår kan orsaka ditt hår att bryta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.