Hur kan jag få Smooth Skin?

Män och kvinnor i alla åldrar söker de bästa sätten att få slät hud, bränslepåfyllning en flera miljarder dollar hudvård industrin över hela världen. Det är möjligt att korrigera solskadad hud, förfina hudytan, och minska uppkomsten av rynkor med olika hudvårdsprodukterna, dermatologiska behandlingar och livsstilsförändringar.

naturlig behandling och prevention

Natural hud föryngrande behandlingar ingår en hälsosam kost med mer frukt, grönsaker och vatten, få tillräcklig sömn, minska stressen på arbetet och hemma, och sluta röka. Hud skador kan förebyggas genom att minska direkt solexponering till högst femton minuter per dag, och använda solskydd för alla exponerad hud.

aktuella behandlingar

Aktuella produkter för att främja en smidig hud kan variera i pris från ett par dollar till $ 50 US dollar (USD) eller mer per ounce. Bland effektiv skrynkla reducerventiler krämer och lotion är de som innehåller alfa-hydroxi syror (AHAs) och retinoider (retinol och töm A). AHA fungerar genom att ta bort det översta lagret av döda hudceller, avslöjar yngre hy under. Retinol och töm A har visat sig signifikant minska fina linjer och djupa rynkor samt motverka tecken på solskador.

Återfuktning innehåller humant growth factor (HGF) är en ny karriär i aktuella behandlingar används för att förbättra hyn. När de appliceras på huden, HGF produkter som stimulerar produktionen av kollagen och påskynda nya celltillväxt. Slät hud och reducerade rynkor kan bli påtagliga inom fyra till sex veckor för korrekt användning.

Dermatologisk Behandlingar

Injections, spackel och renovering är några av de mest populär dermatologiska behandlingar för att förbättra hudens utseende.

Botox injektioner sker i en medicinsk miljö, med behandlingar som kostar ca $ 300 till $ 800 USD per besök. Muskeln under rynka riktar sig direkt med renat botulinumtoxin A via injektion. Muskeln slappnar av, och en smidigare hud resultat yta.

Dermal fyllmedel, såsom Restylane och Juvederm, innehåller hyaluronsyra som injiceras direkt i rynkig hud. Stora rynkor och veck är kraftigt minskat, vilket skapar utseende slät hud. Klinisk wrinkle filler behandlingar variera i kostnad från $ 275 till $ 445 dollar och uppåt.

Kemisk peeling används för att dyka upp igen solskadad hud och minska uppkomsten av fina linjer och rynkor. En mild syra appliceras på huden för att ta bort det översta lagret och stimulera kollagen tillväxt. Avgiften för en kemisk peel börjar runt $ 100 USD.

Dermabrasion fungerar genom att tillämpa en fin förening kemisk kristall som abrades det översta lagret av äldre hud. De kristaller och döda hudceller sedan sugs bort, avslöjar slät hud under. Dermabrasion behandlingar kostar runt $ 150 till $ 400 USD.

Laser beläggning och diod ljus Resurfacing erbjuda effektiva behandlingar för att få slätare hud. En utbildad läkare eller sjuksköterska pulser ljuset över hudytan att bränna det översta lagret och avslöjar den nya huden nedan. Produktionen av kollagen stimuleras och förbättringar i hyn kan fortsätta i flera veckor eller månader efter behandlingen. Laser och ljus hud Resurfacing kostar runt $ 4,000 USD.

Facelift Kända i medicinska termer som en rhytidectomy, är en ansiktslyftning en plastikoperation förfarande det kostar i allmänhet från $ 8. 000 till $ 15. 000 USD, beroende på komplexiteten. En ansiktslyftning kan avsevärt minska förekomsten av stora rynkor och veck i ansiktet hud, men är själva jämnhet hyn påverkas. För slät hud, plastikkirurger rekommenderar ofta att rhytidectomy kombineras med Botox injektioner, laser och ljus Resurfacing, eller båda.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.