Hur jag Clean Makeup Borstar?

Makeup borstar är ett fantastiskt verktyg för att tillämpa smink, men de kan ha problem när de inte är rengöras regelbundet. När penslar tillämpas i ansiktet, plocka de upp olja och bakterier, och särskilt oljan kommer i slutändan att täppa till borstar och göra dem mindre effektiva. Dessutom kan bakterierna i borsten föras tillbaka till huden och skapar hudproblem. Penslar rekommenderas varannan till var fjärde vecka och det finns några bra sätt att rengöra smink penslar.

Först ska folk lägga märke till någon specifik rengöring instruktionerna som följer med borstar de köper. I allmänhet kan de flesta människor rengöra makeup borstar med mild tvål eller enkla former av schampo. Undvik höga olje schampo klargöra schampo som innehåller få ingredienser kan vara bästa valet.

Börja med att få varje borste blöt med varmt eller hett vatten, och sedan lägga en liten mängd av tvål och schampo med borste och lödder grundligt. Många gånger när folk rent makeup borstar they'll not färgat vatten förekommer som de sköljning, som är makeup springer iväg penseln. Skölj penslarna i varmare vatten tills vattnet rinner klart och borstar verkar vara sköljas med tvål. Ett sista steg, som kan vara nödvändiga för större penslar, är att försiktigt omforma borsten innan inställningen ner att torka. De flesta människor rekommendera torka borstar på pappershanddukar, men detta kan orsaka ojämna utformningen av borsten. Om borsten har en stabil bas, kan man ställa in på grund i stället, eller alternativt kan borstar placeras stående i en större behållare (vanligen inte vidröra varandra) för att torka. Det är en bra idé att rengöra makeup borstar av dessa metoder, utan också för att rengöra handtaget på borsten. Även om detta inte tillämpas i ansiktet, kan man fortfarande använda rengöring. Ett ytterligare steg för rengöring av handtagen kan vara att snabbt gå över i handtaget med en liten mängd vattenfritt Handtvätt eller gnugga alkohol. En del människor vill rengöra smink borstar men är förbryllad över vad de ska göra medan de vänta borstar torka. De som bar smink varje dag kan vara ovilliga att rengöra borstar eftersom de kommer att behöva dem för nästa dag. Borstar kan ta flera dagar att torka, vilket leder till minimal sätt att tillämpa makeup.

En lösning på detta problem är att hålla en andra omgång rena borstar för hand. Slå inte fram och tillbaka på den inställda mellan rengöringar, men håll "rena penslar" prydligt säckar i plast för användning när andra uppsättning av borstar håller på att tvättas. Så snart det som är torrt, gör det ren pensel uppsättning och väska det tills nästa pensel tvätt sker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.