Hur fungerar Silikon Foundation Work?

Silikon stiftelse är en typ av makeup som fungerar genom att tillämpa en lysande och utjämning agent att huden i ansiktet, samt ett fukt tätningsmedel. Huvudsak är det används som en bas för mjuka och jämna linjer hud och toner. Denna typ av stiftelse är ofta gynnas av en långvarig eller speciella utseende, eftersom det tenderar att ge en smidig och opåverkad duk som att börja tillämpa andra makeup. De två största silikonbaserad derivat i denna typ av stiftelse är Cyclomethicone, som ger glans och mjukhet, och dimetikon, som fungerar som fukt tätningsmaterial. Silikon stiftelse vanligtvis används av kvinnor med normal till torr hud, som det innehar i fukt. Det normalt sett undviks av kvinnor med fet hy, eftersom det kommer att förhindra för mycket fukt från att fly. Det är dimetikon i silikon stiftelse som får den att fungera som en lugnande, vilket betyder att den är avsedd att förhindra att fukt förlust när de tillämpas. Detta sker genom att sitta på toppen av huden i ansiktet och hindra fukt från att rymma. Mjukgörare ger huden en mjuk, mjuk känsla, vilket är en anledning till att silikon stiftelse föredras av kvinnor med torrare hud. Medan många makeup stiftelser och grundfärger innehåller också en fuktighetskräm som kommer att penetrera huden, Mjukgörare kvar på toppen av huden för att slutföra sin uppgift. är silikon stiftelser tillämpas i antingen flytande eller grädde form, ofta utan behovet för all användning av vatten. Detta medger en enda lager som skall appliceras jämnt eller flera skikt för att blandas ihop om det behövs. Som med alla bas-lager smink, kan silikon stiftelse skall appliceras med pensel, svamp eller fingrarna, och det används för att bestryka ansiktet innan de tillämpar andra makeup såsom rodnad eller ögonskugga.

Makeup som är silikonbaserad används för både grundfärg och syften stiftelse, båda med samma innebörd. En sak att tänka på när en produkt silikon stiftelse är att silikon produkter ocklusiva, vilket innebär att de fångar fukt under huden och hindrar den från att andas lika lätt. Av denna anledning är det viktigt att noggrant rengöra ansiktet varje dag och ge huden tid att förnya sig.

Silikon stiftelse kan komma i formler, med eller utan olja . Det kommer ofta hävdar att de saknar den mjukgörande egenskaper som förknippas med oljebaserade makeup. Varje silikonbaserad stiftelse produkt som innehåller dimetikon eller liknande derivat som Cetyl Dimethicone kommer dock har de egenskaper som en mjukgörande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.