Vilken är den dyraste Haircut i världen?

Enligt Guinness World Records, den 29 oktober 2007, på världens dyraste Haircut var 8. 000 brittiska pund ($ 16,300 US dollar (USD)). Detta dyraste frisyr i världen gjordes av London, England Stuart Phillips som är känd för att vara officiell frisör och British Academy Television Awards sedan 2004. Mottagaren av $ 16,300 USD frisyr är en italiensk kvinna vid namn Beverley Lateo som sa att frisyren var värt den dyra avgiften, eftersom det var vad hon ville-"en perfekt frisyr. " För att vara tydliga, hårklippning priset ingår första klass flyg från Italien till England plus limousineservice, champagne lunch och i stort sett allt inom anledning att Ms Lateo ville. Det rapporterades att Ms Lateo bara frågat en kopp te. Hon hade tjänster Mr Phillips själv hela dagen trots att de dyraste frisyr i världen själv uppges bara tar runt en timme. Ms Lateo är en pensionerad byggfirma som har miljontals dollar.

Tydligen MsLateo hade provat många olika salonger i hela Italien och var missnöjd med alla dessa hårklippning hon hade haft. Ms Lateo betalat $ 16. 300 dollar priset på den dyraste frisyr i världen, inte en gång utan tre gånger. Hon kände salongerna i Italien förstört hennes hår och tänkte att Stuart Phillips gjorde ett perfekt jobb, och priset var värt resultatet. Hon sa att hon tyckte om tanken att hon skulle kunna tillgodoses och var så nöjd med klippning och klientens behandling som hon är glad över att vara en regelbunden kund hos MrPhillips.

Den dyraste frisyr i världen vid Stuart Phillips Hair Salon i London ingår en trimning, personlig L'Oreal hårvårdsprodukter och föna tillsammans med livsmedels-, flyg och röda mattan klient behandling. Stuart Phillips Hair Salon är beläget i Covent Garden delen av London. Covent Garden är en italiensk stil nöjesområde populär bland turister. Stuart Phillips har gjort hår styling för många celebriteter som Ivana Trump och Jean-Claude Van Damme. Sitt vanliga avgiften för en vanlig klippning sans flygbiljett och arbetar med kunden för hela dagen, är ca 150 brittiska pund ($ 300 USD).


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.