Vilken är den bästa Hairstyle för mitt ansikte Shape?

Även om du kanske älskar känslan av en viss frisyr på en vän eller kändis, det betyder inte att utseendet kommer att fungera bra på dig. Allas ansikte formas annorlunda, och en skillnad i benstomme och framträdande egenskaper kan innebära att en annan klippa behövs. Det är viktigt att veta ditt ansikte form så att du kan hitta den frisyr som passar bäst för dig. Det finns fem ansiktsformer som är vanligast.

Generellt gäller att om ditt ansikte är ovalt, är detta den ideala formen. De flesta modeller har ovala ansikten, och nästan alla frisyr ser fin på dig. Ditt hår ser bra ut på någon längre, och dessutom ser speciellt trevligt när dras tillbaka för att visa upp dina funktioner. Vissa frisörer avråda från att bära tung lugg som kommer att dölja din funktioner.

Nästa ansikte typen kallas en lång ansikte, ovala eller rektangulära. Med denna typ av ansikte form, kommer du vill ha en frisyr som inte tillför något mer längd i ansiktet. Medium-långt hår är bäst, så långt hår kan dra den nedåt och super kort hår kan göra ansiktet formen ser mer allvarligt. En chin-längd bob ser särskilt bra på lång i ansiktet, liksom smällar, som både kan göra ansiktet verkar kortare. Om du har ett runt ansikte, en frisyr som slutar under hakan och har fullhet ovanpå kommer att hålla fokus från sidorna av ditt ansikte, vilket är den rundaste del. Lager kommer också att minska vikten på sidorna av ansiktet, vilket kan göra ansiktet visas tunnare. Experter avråder trubbig nedskärningar som alla är en lång och mot lockigt hår, som ökar volymen på sidorna av ansiktet. ett fyrkantigt ansikte med en stark, kan kantiga käke mjukas med lockar eller vågor runt ansiktet. Textured lång skikt mjukna också ut som en kvadrat käke. Bobs och bultar bör undvikas, eftersom de kan betona den kvadratiska formen av ansiktet snarare än mildra den, kan så långt, rakt hår.

Slutligen, om du har ett hjärtformat ansikte, de-betona din spetsiga hakan är oftast en bra idé, tillsammans med att lägga fyllighet under smala käklinje. En chin-längd bob med mer fyllighet i ryggen är smickrande. Du bör undvika frisyr med fyllighet i den övre delen, eftersom detta kan ytterligare understryka en redan dominerande panna och gör käken ser ännu smalare.

Om du har några särskilt vackert drag, en bra frisyr kan lyfta dessa funktioner samtidigt dölja andra mindre ideal funktioner. Även om du får en dålig frisyr, kan du återgå till stylist och be honom eller henne att ändra det. Kom ihåg att håret växa alltid!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.