Vilka är de olika typerna av Toe Separators?

Tå separatorer är avsedda att minska friktion och irritation mellan tårna. Det finns flera villkor som kan tvinga användningen av tån separatorer, alla avser tår som är i en jobbig eller obekväm ställning. Avskiljarna dra försiktigt med tårna i en position där de inte kommer i beröring med ökad komfort nivå. De kan vara av skum, gel, bomull och MOLLSKINN bland annat material, alla med en avsedd användning. Det finns flera orsaker till att människor väljer att använda tå separatorer. Krokig eller överlappande tår hända när en tån vilar ovanpå en annan och kan orsaka slitningar och smärta. Nöp tår tår som krossade ihop och gnugga obehagligt. I många fall kan detta gnugga också orsaka liktornar.

Tå separatorer kommit olika material och stilar. De kommer oftast i små storlekar, till medelstora, stora, eller extra stort anpassas till olika storlekar av fötter. Vissa separatorer är avsedda att användas med skor, och andra utan. Varje skor bäras med tån separatorer bör löst sittande.

Skum och gel separatorer fungerar på liknande sätt, och är i grunden en tunn styrelse placeras mellan tårna. Skum separatorer absorberar friktion och tryck och sker vanligtvis i flera tunna lager av skum. De kan oftast trimmas och är tvättbara. Gel separatorer är liknande, men innehåller också en squishy material som släpper en fuktighetskräm som mineralolja. Båda är avsedda för användning i skor och är tvättbara och återanvändbara.

Några tå separatorer kallade spjälor är gjord speciellt för användning på natten och är inte avsedda att bäras med skor. De ser ganska likt avgränsare som används under en pedikyr. De är avsedda att träna tårna i en korrekt position och ge en viss lättnad över natten.

Lim MOLLSKINN och bandage finns alternativ till tå separatorer. Skuren rätt storlek band och klistra in den mellan tårna. Detta billigare alternativ är inte korrekt kraftigt överlappande tår med samma effektivitet i produkter avsedda för detta ändamål, men det hjälper med friktion

Toe utbildare har samma syfte som tå separatorer, eftersom de minskar friktion och främja anpassning. Dessa lärare är små bomull som skum spjälor att glida över de defekta tårna. Dessa ger styrkan av en natts skena, men kan bäras under skor.

Toe strumpor utföra ett liknande syfte som bandage. Det handlar i grunden tyg baserade strumpor att glida över varje tå separat. De finns i fullt sockor och små strumpor som bara täcker bollar av fötter och låta slutet av tårna att vara fri.

Det finns några försiktighetsåtgärder som skall vidtas med tån separatorer. Människor med diabetes har varnat för att använda dem, liksom de med öppna sår. Någon missfärgning av huden, domningar, smärta eller andra irritationer bör rapporteras till hälso-och sjukvårdspersonal samt användningen av produkten och ska avbrytas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.