Vilka är de olika typerna av Tattoo Removal?

En tatuering kan verka som en bra idé då, men om din smak förändras med åren, tatuering du valt så länge sedan förlora sitt överklagande. Ett oprofessionellt tatuering kan också blekna eller oskärpa. För dem som vill ångra en tatuering, finns det olika former av tatuering borttagning.

Generellt experter betonar att det i dagsläget inte finns någon form av tatuering borttagning, som kan garantera din hud kommer att se ut som den gjorde innan tatueringen. Experter påpekar att processen kan lämna några ärr eller missfärgning av huden. Beroende på tatuering själv och huden på patienten varierar resultaten. Du kanske har sett en tatuering borttagning där huden var ärr i ungefär samma form som den ursprungliga tatuering. Pigment i det avlägsna området kan vara något ljusare eller mörkare än omgivande hud. Om en liten tatuering tas bort från en fotled, är det inte märkts mycket. Men en stor tatuering bort från en bicep är ganska uppenbar. Även metoderna alltid förbättras, måste eventuell ärrbildning vägas mot hur mycket man vill befria sig från tatueringen. Den grundläggande typer av tatuering borttagning laserkirurgi , inklusive Intensivt pulserande ljus-behandling (IPL) , excision och dermabrasion . Alla effektiva tatuering borttagning metoderna att innebära någon smärta, och de mest effektiva metoderna kan vara ganska dyrt.

Laserkirurgi är troligen den vanligaste formen av tatuering borttagning. Pulser av laserljus penetrera huden och bryta pigmentet i tatueringen i små fragment. Kroppens egna processer börjar sedan rensa bort den splittrade färg och bleknar tatueringen över tiden. IPL är en särskilt effektiv form av laserkirurgi.

Olika våglängder av laserljus bryta ner olika färger i tatueringen. Orange, gult, grönt och blått är enligt uppgift svårare att ta bort än rött och svart. Oavsett, är flera sessioner allmänt krävs, med flera veckor mellan möten. Syftet med laser tatuering bort är att lämna minimal ärrbildning. Resultaten varierar beroende på hudtyper, vilken typ av tatuering bort, storlek och berörda färger. En enda laser session kan kosta allt från 250 till $ 1. 500 (USD) eller mer.

Excision kan vara ett alternativ för mindre tatueringar. I detta fall skärs tatueringen kirurgiskt ut, då huden från båda sidor är sys ihop. Ta bort en större tatuering så sätt skulle mitt tas ut först, och sidorna senare. En HUDTRANSPLANTANTAT kan också vara ett alternativ.

Dermabrasion innebär att slipa bort hud över toppen av tatuering. Först en kemikalie spray fryser det översta lagret av huden över tatueringen, då de döda huden gnuggas bort. Upprepade sessioner krävs med perioder av healing mellan. Denna metod ger också några ärr. Den form av tatuering borttagning som är bäst för en viss person beror på många faktorer och bör avgöras av en legitimerad hudläkare med erfarenhet av tatuering borttagning. En potentiell kund kan boka tid för ett samråd för att diskutera hans eller hennes möjligheter och den sannolika slutresultatet så att förväntningarna ligger i linje med vad doktorn kan leverera. Vissa kliniker dra samrådet avgiften från tatuering bort avgifter om kunden beslutar att gå vidare med borttagning. Andra kliniker erbjuder kostnadsfri rådgivning.

En annan möjlighet att tatuera avlägsnande är att ha tatueringen göras om och förbättras genom en professionell tatuering konstnär. Detta kan lösa problemet om tatueringen är helt enkelt suddig eller amatörmässiga. Det finns också tatuerare som specialiserar vid tatuering över gamla tatueringar med en ny, helt annorlunda design. Denna lösning är också billigare än tatuering borttagning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.